5.0 коефициент за България да победи Азербайджан + 2 евро бонус за всеки гол на лъвовете

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

В  среща от квалификационна група “H“ за Евро 2016 един срещу друг се изправят отборите на България и Азербайджан. Двубоя ще се изиграе на стадион Васил Левски във вторник – 13.10.2015г. от 21:45 часа..

Двубоят обещава да бъде изключително интересен, най-вече заради слабото представяне на лъвовете в последно време поради което от Betfair са решили да увеличат значително коефициентите за победа на България. За разлика от обикновените букмейкъри, където ставката за успех на момчета на Ивайло Петев е около 1.60, то в Befair коефициента е увеличен до 5.00. Букмейкъра поднася още една изненада за новите си клиенти – ще прибави по 2 евро за всеки гол, който Ивелин Попов и компания отбележат във вратата на Азербайджан до максимум 5 попадения или 10 евро, без значение от крайния резултат на двубоя.

Офертата с увеличени коефициенти е налична само за нови клиенти на Betfair и може да се заложи на тях само ако си направите нова регистрация директно от банера:

Ексклузивно: Бонуса в Efbet вече е 100% до 100 лева! Депозираш 100 лева и получаваш 100 лв. бонус! Опитай сега 👉 Използвай Промо Код 337 при регистрация! Заложи без Риск! 

Регистрация Betfair

Ако все пак България не съумее да спечели срещу Азербайджан, то от Betfair поднасят и следната изненада – възстановяват ви губещия залог до максимум 10 евро.

*важат правила и условия на Бетфеър

👉 Регистрирай се в Efbet с Промо Код 337👌и вземи 💰! Регистрирай се в Efbet