Bet365 регистрация

ВАЖНО: Bet365 получиха разрешение за лиценз от ДКХ. Компанията вече ще обслужва клиенти от България за извършване на спортни онлайн залози. Букмейкъра Bet365 ще извършва дейността си през дружеството им базирано в Малта.

РЕГИСТРАЦИЯ В BET365

Bet365

Към настоящия момент (08 юни) всички досегашни регистрации на играчи от България са закрити. Ако искате да продължите да залагате в Bet365 от България е необходимо да си отворите нова сметка в букмейкъра. Откриването на нова сметка се извършва в рамките на няколко минути, като единствено трябва да подготвите под ръка лична карта или шофьорска книжка като документ за потвърждаване на самоличност. Ако сте имали досега акаунт той е блокиран, но НЯМА място за притеснение, средствата по него ще се преведат или вече са ви преведени обратно, а всеки един дългосрочен залог е приет и ако се реализира също ще се изплати по сметката Ви. Всички средства по досегашни акаунти ще ви бъдат изплатени автоматично от компанията с метода на изплащане, който последно сте посочил в сметката си, или метода с който последно сте теглили средства оттам, няма нужда да правите нищо, просто не може да се регистрирате със същия юзер нейм / портебителско име.

Регистрация можете да направите оттук и да си вземете 100 лева бонус:

ВЗЕМИ 100 ЛВ. С BET365

Последната актуална информация гласи, че за България Bet365 ще работи само със спортни залози (футбол, тенис и всички останали), докато казиното, покера, игрите и финансовите залози вероятно ще бъдат обект на последваща регистрация и издаване на лиценз за тях.

Сагата с Bet365 продължи над 2 години, след различни перипетии с Държавната комисия по хазарта и се стигна до съд. Първоначално компанията не получи право на лиценз, обжалва и същия е в процес на издаване!

В крайна сметка Bet365 успя точно преди задаващия се голям футболен форум – Европейското първенство по футбол във Франция, остава да видим какво ще очакват играчите от България, дали компанията ще продължи да предлага конкурентни услуги, дали ще подпомага спорта, ще се разкрият ли нови работни места и ще бъдем ли доволни след дългото чакане!

Очаквайте още новини за Bet365, за регистрациите, за работа с основния им сайт тук …

20:00 часа 08.06.2016 г. – Премахнат е филтъра на официалния сайт на Bet365, вече се влиза свободно от голяма част от доставчиците на интернет в България.

14.06.2016 г. – Затруднена е комуникацията с лайф чата на Бет365, поради постъпилите много заявки. Очаква се всичко скоро да се нормализира.

  • ЕТИКЕТИ
  • top
СПОДЕЛИ