Bet365 контакти и телефон за връзка

Bet365 Logo

Отговорна игра +18 | Важат правила и условия

Bet365 контакти и връзка с отдела за обслужване на клиенти

Начина за контакт с отдела за обслужване на клиенти в сайта на bet365 е възможно да се осъществи чрез няколко различни способа. Как да се свържете с тях и коя форма за контакт с бет365 да изберете, решавате вие, като от значение тук е естеството на проблема и колко бързо е необходимо да получите отговор на търсеният от Вас въпрос.

През годините не веднъж сме осъществявали контакт с bet365, като няма как да скрием плюсовете и обстоятелството колко добър е менинджмънта на компанията, за разлика от обслужването, което получаваме в БГ букмейкърите. Ето ги всички възможности за контакти с bet365:

Важно е да знаете, че със съпорта на бет365 може да се свързвате по-всяко време на денонощието. Вместо да търсите телефонен контакт с bet365, препоръчваме ви да се включите с чат на живо. Live chat платформата работи безотказно и може да се използва както от настоящи клиенти на компанията, така и от такива, които все още не са се регистрирали.

Няма ограничение за това, какво ще ги питате. Ако не сте наясно с нещо, по-добре е да получите адекватна помощ, отколкото да допуснете грешка, която може да е по-трудно да се поправи за в бъдеще.

Отдел за работа с клиенти на bet365 автоматично ще ви пренасочи към служител, с който ще разговаряте на български език, но нека в следващите редове да разгледаме подробно всяка една възможност за контакт с бет365, както и нейните плюсове и минуси.

Bet365 live chat

Опцията „Чат на живо“ е най-бързата и удобна връзка с екипа на bet365. Чрез тази форма на контакт вие ще осъществите връзка в реално време със служител от отдела за обслужване на клиенти за България. За да започнете чат, просто отворете сайта на букмейкъра и натиснете бутон „Помощ“ намиращ се в горната дясна част, след това кликнете върху текста „Свържи се с Нас“ и можете да стартирате.

В началния екран на прозореца, системата ви пита дали сте „Настоящ Клиент“ или „Нов Клиент“. Ако пък не можете да влезнете в сайта, може да изберете и опцията „Не мога да се логна“.

После ще трябва да изберете от какво естество е запитването Ви, за да може да бъдете пренасочен към най-компетентният служител, след което е нужно просто да изчакате своя ред. Много рядко се налага чакането да продължи повече от 5 минути, в повечето случай връзката се осъществява доста бързо.

Плюсовете тук са, че получаваш отговор в рамките на няколко минути. Съпорта на бет365 е много добре обучен и квалифициран в съответната категория. Имайки предвид клиентската база на компанията, и съответно натовареността на отдела за обслужване на клиенти, ще се убедите колко отзивчиви са те, и колко удобна и полезна е тази форма за контакт с bet365.

В много редки случай е възможно да се наложи да почакате повече от традиционните няколко минути, но това е определено възможно най-бързият начин за контакт със съпорта.

Bet365 имейл

Другия добър начин за контакти с bet365 е чрез електронна поща. Комуникацията по имейл с бет365 също има своите предимства, въпреки че за отговор може да се наложи да почакате повече, отколкото при чата на живо.

Ако сте решили да им пишете, писмото следва да бъде изпратено до този имейл адрес: [email protected], или да използвате контактната форма, която се намира на същото място, където и чата на живо (виж по-горе).

Тъй като съпорта обработва голям брой имейли дневно, най-оптимистичното време за отговор е от порядъка на 4 и 12 часа. Изпратите ли им писмо, трябва да сте сигурни, че то се завежда в системите им и отговор ще получите независимо от всичко.

Писмо

Компанията предлага възможност за контакт и чрез изпращане на писмо до техния физически офис в Стоук, но тази форма за връзка с тях считаме за неизползваема, при наличието на останалите две.

Мога ли да се свържа с bet365 по телефона?

Към момента контакт с bet365 чрез телефон не може да бъде осъществен. Преди време бе публикуван телефон за връзка с bet365, но от известно време този начин за контакт е отпаднал като възможност.

В меню „Свържи се с нас“, бет365 изрично молят всички заинтересовани да отправят своите запитвания чрез чат на живо или по имейл. Липсата на контакти с бет365 по телефон не се приема с охота от доста играчи, които смятат, че телефона комуникацията е най-бърза.

Въпреки, че не се поддържа телефон за връзка, всеки уважаващ себе си играч ще преглътне този факт, само за да може да се наслади на услугите на bet365, които са на много високо ниво, особено ако ги сравняваме с останалите в България.

Този пропуск от страна на bet365 за клиенти от България е възможно в скоро време да бъде решен. В момента, в който това се случи, ние ще ви информираме своевременно, като цитираме точния телефонен номер за контакт с бет365.

Кога да се свържем със съпорта на бет365?

Свържете се със съпорта на bet365 във всеки един момент, в които не успявате със собствени сили да се справите с регистрацията, с взимането или превъртането на бонус, както и по-всеки въпрос, на който не намирате категоричния за себе си отговор.

Питайте ги за всички аспекти относно тегленето и депозираните на средства в игралният ви акаунт. Информирайте се за възможностите, от които може да се възползвате след първи и всеки последващ депозит.

Научете повече за всички налични функции в сайта, мобилното приложение, както и за подсайта с актуални новини от Света на спорта. Старайте се да бъдете максимално конкретен при всяко едно запитване. Бъдете любезни и може да бъдете сигурен, че ще получите едно от най-адекватните обслужвания в сферата на онлайн хазарта!

Ще се радваме, ако тази статия Ви е помогнала да осъществите контакти с bet365, а за Ваше улеснение, ще публикуваме и няколко често задавани въпроси и техните отговори. Обръщаме внимание, че е препоръчително, преди да осъществуте контакти с bet365, да се запознаете с помоща, която е предоставена под формата на отговори в раздел „Помощ“ на bet365.com. Там са категоризирани въпроси свързани с Вашата Сметка, Помощ за Продуктите, Технически Съвети, Нови Клиенти и Разумно залагане.

bet365 контакти и live chatFAQ

Мога ли да се свържа с Bet365 по телефона?
Bet365 не поддържат телефон за връзка с отдела за обслужване на клиенти.

Как да се свържа с bet365 ако нямам регистрация?
За нови клиенти използвайте връзка чрез Чат на живо, като изберете опцията „Нов клиент“.

Всеки ли може да се свърже със съпорта на бет365?
Въпроси към отдела за обслужване на клиенти може да задава всеки.

Какво мога да питам съпорта на бет365?
Може да задавате всякакви въпроси свързани с предлаганите от букмейкъра услуги.

Как най-бързо да получа отговор?
Най-бързо отговор ще получите ако използвате чата на живо.

Отправих запитване към бет365, но все още нямам отговор?
Ако сте използвали имейл формата за контакт е допустимо да изчакате поне 24 часа до получаване на отговор.

bet356 контакти с екипа