Bet365 с известия на живо за вашия телефон

Bet365 активира нова функция за всички свои клиенти, използващи мобилното приложение за залози – известия на живо директно на екрана на вашия смартфон! С тази опция вече може да проследите избран от вас футболен мач или тенис среща на живо, като системата автоматично ще изпраща на вашия мобилен телефон предварително изискана от Вас информация.

Ето как изглеждат новините например на Айфон:

Bet365

Новините на живо в Bet365 включват голове за дадена среща, получаването на картони, известие за резултата на полувремето, крайния резултат от срещата, дузпа и резултатите от нея както и много други.

Можете да изберете получаването на новини за конкретно събитие или например за един кръг от даден шампионат, или за цял сезон или турнир.

Инсталирайте още днес приложението на Bet365, като преди това се регистрирате в букмейкъра директно от ТУК.

След като вече имате регистрация, свалете приложението Новини на живо в Bet365 от Андроид или от Ейпъл стор, като не забравяйте да активирате известията и разрешите тяхното получаване.

Веднъж инсталирано приложението ще ви позволи да изберете даден мач, или цяло първенство и да изберете съответните новини на живо, които да получавате. Веднъж избрани за получаване, може да сте сигурни, че от Bet365 ще ви държат информирани своевременно за всяко едно събитие!

Опитайте още сега, регистрирайте нова сметка в Bet365!

СПОДЕЛИ