Регистрация в Bet365 през мобилен

В тази статия ще ви покажем стъпка по стъпка как да си регистрирате нова сметка в Bet365 през мобилен телефон или таблет. За начало трябва да заредите през мобилен телефон (смартфон или таблет) сайта на Bet365 като натиснете ТУК. Ще ви се зареди този екран:

Стъпка 1

Натискате бутона горе вдясно „Нов клиент“, след което ще се визуализира следния екран на вашия смартфон:

Стъпка 2

Държава по местоживеене автоматично ще се зареди така както виждате „България“, след което просто натиснете бутона „Отидете на стъпка 2“. Натискайки на бутона ще видите този екран:Стъпка 3Попълнете коректно данните си като имената следва да изпишете на латиница, най-добре така както са изписани на личната ви карта или на някоя банкова карта. Датата на раждане следва да е достоверна, защото ще подлежи на проверка. След като попълните данните натиснете бутона „Отидете на Стъпка 3“ и ще видите този екран:

Стъпка 4

В този прозорец отново попълвайте коректно данните, защото ще трябва после да изпратите точно този документ описан тук за верификация на сметката и за разрешение за теглене на средства. Когато сте готови отидете на Стъпка 4:

Стъпка 5

Забележете, че при попълване на горния екран има разлика при изписването на кирилица и латиница. Адреса трябва да е написан с български букви на кирилица, а града следва да е на латиница. След това посочете, дали адреса съвпада с постоянния Ви адрес и отидете на Стъпка 5.

Стъпка 7

Тук е ясно какво следва да се попълни, като за телефона трябва да знаете, че +359 играе ролята на „0“. Попълнете и натиснете бутона за Стъпка 6.

Стъпка 76

Изберете си потребителско име, а при положение, че сте бил със закрита сметка, то трябва да използвате друго име. Десетични коефициенти са нормалните за България коефициенти, с които сме свикнали, часа следва да е +2 или +3 в зависимост от лятно и зимно часово време. Понеже горния екран е по-дълъг от досегашните продължава тук

Стъпка 8

Изберете си лесен за помнене от Вас 4-цифрен код за сигурност, тъй като той може да ви се изиска по всяко време за идентификация от екипа на Bet365. Маркирайте задължително отметка на информация за оферти от Бет365, за да не изпускате нито един бонус или предложение от букмейкъра. Натиснете бутона „Регистрация“. Ако всичко е наред ще видите този екран:

Стъпка 9

Вече имате сметка, можете да пристъпите към първия Ви депозит, който е най-добре да бъде поне 100 лева, за да можете да се възползвате от бонус, който ще удвои депозита Ви и ще получите 200 лева по сметката си. Относно бонуса, ще получите тази информация директно по и-мейл, веднага след регистрация, както и в самия сайт на Бет365. Ще видите подобно съобщение, което указва точно какво можете да предприемете за да получите бонус до 100 лева!!

Финална стъпка

Това беше всичко относно регистрацията в Bet365 през мобилен телефон (смартфон) или таблет. Посетете тази страница на Bet365, в която сме описали подробно всичката информация за Bet365.