Betfair с безплатни залози до 100 €

Betfair с нова оферта за безплатни залози до сумата от 100 евро! Най-голямата и посещавана борса за залози в Световен мащаб разшири обхвата на бонус офертите, като едни от най-добрите условия се предлагат вече и за клиенти от България.

За да се включите и получите своите безплатни залози в Betfair трябва да отговаряте на следните условия и да направите следните стъпки:

Към Betfair за регистрацияЗа безплатни залози могат да се включат всички граждани на Република България, които до настоящия момент нямат регистрация в Betfair. Ако все още нямате открита сметка в борсата за залози, последвайте този бутон за регистрация и използвайте промо код ZSK250, след което се върнете обратно в нашия сайт за следващи указания.

Ако вече сте регистрирали своята нова сметка, то можете да започнете да използвате безплатните си залози в Betfair. Важно е да не злоупотребявате и да не регистрирате повече от една сметка на ваше име, защото това е непозволено и рискувате средства придобити по този начин да бъдат блокирани.

След регистрация следва да депозирате определена сума и да започнете да залагате в Betfair. От борсата ще ви дават по 20 евро или 400 лева на всеки четвърти Ваш залог на стойност 10 евро или 20 лева, и така пет поредни пъти до сумата от 100 евро или 200 лева! Всеки един залог следва да е извършен на различен пазар (различен мач, тенис среща и т.н.), като минималния коефициент, на който можете да залагате е 1,40 – коефициент, който лесно се намира в Betfair.

безплатни 100 евро залозиУсвояването на 100 евро / 200 лева безплатни залози се извършва на всеки Ваш успешно регистриран четвърти залог на стойност от 10 евро /20 лева. Ако направите залог за 120 евро / 240 лева няма да получите наведнъж 80 евро / 160 лева, безплатните залози се натрупват при определен брой залози. За по голяма яснота, следвайте схемата по-доло:

Залог 1: €10
Залог 2: €10
Залог 3: €10
Залог 4: €10  €20 БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Залог 5: €10
Залог 6: €10
Залог 7: €10
Залог 8: €10   €20 БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Залог 9: €10
Залог 10: €10
Залог 11: €10
Залог 12: €10  €20 БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Залог 13: €10
Залог 14: €10
Залог 15: €10
Залог 16: €10  €20 БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Залог 17: €10
Залог 18: €10
Залог 19: €10
Залог 20: €10  €20 БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ

Или с други думи при инвестирани от ваша страна 200 евро или 400 лева, ще получите от борсата безплатни залози за 100 евро или 200 лева. Ако следвате горните стъпки, бонуса ще се начислява по вашата сметка веднага след всеки четвърти залог.

Безплатните залози в Betfair могат да се проверяват от Вас в раздел „Моите Безплатни залози” на главната страница на Betfair: https://www.betfair.com/sport.

Всеки един безплатен залог трябва да използвате не по-късно от един месец след начисляването му. Безплатния залог може да се залага на спортни събития, като еденичен залог на коефициент равен или по-голям от 1,20.

Безплатните залози в Betfair могат да се залагат само веднъж, затова залагайте пълната стойност на всеки един безплатен залог, тъй като ако заложите по-малко, то останалата част от безплатния залог ще изгори.

Опцията „Парите обратно“ за безплатни залози не е налична!

важат правила и условия на betfair (Прочети повече)

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleХетафе – Селта, прогноза
Next articleМалко голове в реванша между Челси и Ливърпул
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!