„Big One” започва в неделя

100 лв. Бонус
Вземи 100% Депозит Бонус до 100 лв. за Спорт!*
*Виж условия и правила | +18
РЕГИСТРАЦИЯ
Оферта Нова Сметка
Регистрирайте се в Bet365, депозирайте 10 лв. или повече и ще имате право на 100% бонус за Вашия депозит, до 100 лв. Само за клиенти (нови), живеещи в България.
*Важат правила, условия и изключения | +18
ИЗИСКАЙ БОНУСА

The big one pokerПокер турнирът с входна такса един милион долара „Big One”, който ще има най-голямият бай-ин в историята, започва в края на седмицата и ще предизвика интерес във световен мащаб.

Дарителската организация „One Drop”, която се бори с бедността и предоставя достъп до чиста вода в бедните страни, ще получи 111 хиляди долара за всеки записал се за участие в турнира.

Най-голямото събитие в цялата покер история бе обявено още преди година, а ако броят на участниците достигне 48, то за благотворителни цели ще отидат повече от пет милиона долара.

100% Бонус до 100 лв
100% Бонус след първия депозит до 100 лв. Регистрирай се и депозирай 100 лева, след което ще получиш 100 лева бонус! Офертата е само за нови клиенти. Минимален депозит 10 лв.
Регистрирай се с Промо Код 337
Вземи Бонуса
100% Бонус
Депозирайте и ще получите 100% бонус до 100лв! Лесно е и бързо!
Регистрирай се с Промо Код 337
Вземи Бонуса

Това ще са повече събрани пари отколкото във всички благотворителни турнири, организирани от WSOP от 2006 година насам.

Някои от най-големите покер играчи в света като Даниел Негреану, Майк Секстън и Джонатън Дюамел ще вземат участие в „Big One” и ще станат част от благородната идея.

Самият Негреану заяви във връзка с предстоящото голямо събитие:

„Нищо подобно не е правено преди. Това е невероятна кауза, която бе взета присърце от някои от най-големите покер професионалисти в света.”

Дюамел също смята, че събитието нямаше да бъде толкова голямо и да предизвика такъв широк обществен интерес, ако не беше неговата благотворителна цел.

„Това е основната причина заради, която в турнира ще участват толкова много бизнесмени и професионални покер играчи. Смятам, че нямаше да се съберът толкова много желаещи за участие, ако не беше благородна кауза на събитието.”

Повече информация и картина от събитието ще можете да видите в последните покер видео новини.

ПРОМОЦИОНАЛЕН КОД 337
Използвай промоционален код 337 при своята регистрация в Efbet! Отвори си Нова Сметка и депозирай за да се възползваш от всички оферти на букмейкъра!
Въведи Промо Код 337
РЕГИСТРАЦИЯ
ПРОМО КОД 337
Използвай промоционален код 337 в Efbet!
Получи индивидуална бонус оферта!
РЕГИСТРАЦИЯ