„Big One” започва в неделя

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

The big one pokerПокер турнирът с входна такса един милион долара „Big One”, който ще има най-голямият бай-ин в историята, започва в края на седмицата и ще предизвика интерес във световен мащаб.

Дарителската организация „One Drop”, която се бори с бедността и предоставя достъп до чиста вода в бедните страни, ще получи 111 хиляди долара за всеки записал се за участие в турнира.

Най-голямото събитие в цялата покер история бе обявено още преди година, а ако броят на участниците достигне 48, то за благотворителни цели ще отидат повече от пет милиона долара.

Ексклузивно: Бонуса в Efbet вече е 100% до 100 лева! Депозираш 100 лева и получаваш 100 лв. бонус! Опитай сега 👉 Използвай Промо Код 337 при регистрация! Заложи без Риск! 

Това ще са повече събрани пари отколкото във всички благотворителни турнири, организирани от WSOP от 2006 година насам.

Някои от най-големите покер играчи в света като Даниел Негреану, Майк Секстън и Джонатън Дюамел ще вземат участие в „Big One” и ще станат част от благородната идея.

Самият Негреану заяви във връзка с предстоящото голямо събитие:

„Нищо подобно не е правено преди. Това е невероятна кауза, която бе взета присърце от някои от най-големите покер професионалисти в света.”

Дюамел също смята, че събитието нямаше да бъде толкова голямо и да предизвика такъв широк обществен интерес, ако не беше неговата благотворителна цел.

„Това е основната причина заради, която в турнира ще участват толкова много бизнесмени и професионални покер играчи. Смятам, че нямаше да се съберът толкова много желаещи за участие, ако не беше благородна кауза на събитието.”

Повече информация и картина от събитието ще можете да видите в последните покер видео новини.

👉 Регистрирай се в Efbet с Промо Код 337👌и вземи 💰! Регистрирай се в Efbet