The big one pokerПокер турнирът с входна такса един милион долара „Big One”, който ще има най-голямият бай-ин в историята, започва в края на седмицата и ще предизвика интерес във световен мащаб.

Дарителската организация „One Drop”, която се бори с бедността и предоставя достъп до чиста вода в бедните страни, ще получи 111 хиляди долара за всеки записал се за участие в турнира.

100% до 200 лв бонус за нови клиенти на Ефбет промо код след регистрацияВъведи промо код 337 при регистрация

Най-голямото събитие в цялата покер история бе обявено още преди година, а ако броят на участниците достигне 48, то за благотворителни цели ще отидат повече от пет милиона долара.

Това ще са повече събрани пари отколкото във всички благотворителни турнири, организирани от WSOP от 2006 година насам.

Някои от най-големите покер играчи в света като Даниел Негреану, Майк Секстън и Джонатън Дюамел ще вземат участие в „Big One” и ще станат част от благородната идея.

Самият Негреану заяви във връзка с предстоящото голямо събитие:

„Нищо подобно не е правено преди. Това е невероятна кауза, която бе взета присърце от някои от най-големите покер професионалисти в света.”

Дюамел също смята, че събитието нямаше да бъде толкова голямо и да предизвика такъв широк обществен интерес, ако не беше неговата благотворителна цел.

„Това е основната причина заради, която в турнира ще участват толкова много бизнесмени и професионални покер играчи. Смятам, че нямаше да се съберът толкова много желаещи за участие, ако не беше благородна кауза на събитието.”

Повече информация и картина от събитието ще можете да видите в последните покер видео новини.