Методи за депозит и верификация в SportingWin

Депозит след верификация в SportingWin

Верифицирай сметката преди първия депозит в SportingWin

SportingWin е приел специфично правило при първия депозит. Ако се чудите, защо след регистрация не можете веднага да депозирате тук ще обясним стъпките, които следва да предприемете.

Причината да не можете веднага да депозирате, е че от Спортинг Уин изискват първо да верифицирате сметката си. Това на пръв поглед изглежда странно изискване, но ако се замислите е по-добре. Питате се защо ли? Защото при депозит след верифицирана сметка няма да имате абсолютно никакви проблеми да извършите теглене на вашите печалби.

Как се верифицира акаунт в SportingWin

Верификацията на нов акаунт в Sporting Win е много лесна. Просто влезте в своя потребителски профил. Оттам изберете Моят профил, след което кликнете върху Документи.

Тук следва да потвърдите своята самоличност, като качите някакъв документ, удостоверяващ, че човека ползващ профила Ви сте именно Вие. Можете да качите извлечение от банката, лична карта, шофьорска книжка, паспорт или някакъв друг документ. Той трябва да е валиден и сканиран/сниман цветно.

Лично аз качих снимка на личната карта (от двете страни в един файл), след което изчаках около един час и половина, след което проверих и състоянието на профила ми светна в зелено – Verified.

Веднага след като се уверите, че профила Ви е верифициран, спокойно можете да предприемете действия по депозит, но преди това потвърдете НАЧАЛНИЯТ БОНУС за нови клиенти – до 200 лева!!!

Как да взема началния бонус?

Началният бонус за нови клиенти в SportingWin към момента е 50% до 200 лева. Това означава, че ако депозирате 400 лева, ще получите още 200 лева бонус или ще разполагате с общо 600 лева в своя баланс. Не забравяйте, преди да направите своя първи депозит да отворите своя потребителски профил в СпортингУин и от Меню Бонуси да го активирате. Веднъж активиран, бонуса ще се зареди автоматично след първия депозит. Няма значение дали ще депозирате 100, 200 или 50 лева, системата автоматично ще изчисли сумата и я прибави в Бонус Салдо.

Кой метод за депозит да избера?

В момента са налице две опции за депозит – чрез Изипей или чрез Дебитна/Кредитна карта. Препоръчвам Ви да изберете депозит чрез Изипей, бързо и сигурно е. Лично аз го предпочитам, защото след това бързо изплащат по-обратния ред. С карта все още не съм депозирал, предполагам и там няма да има проблеми, просто след това ще е нужна верификация на картата.

Има ли нещо спефицично при депозит с Easypay?

Когато депозирате чрез Изипей е важно да запишете кода, които системата ще ви генерира. Това е 10-цифрен код, които следва да представите на гише/каса на Изипей, или ако разполагате с акаунт в epay.bg, можете директно от там сами да си заплатите сумата като използвате – Плащане чрез десет цифрен код. Аз депозирам през телефона и веднага правя скрийншот на екрана. Така е сигурно, че няма да загубя кода, но пък и да пропуснете да го запишете, просто депозирайте отново.

Предимства и недостатъци

Предимството да верифицираш акаунта си преди депозит ще се оцени от малцина. Повечето играчи верифицират сметката си едва след като генерират някаква печалба. Предполагаме, че това ще окаже негативно влияние върху потребителите на SportingWin, може и някой от тях да се отдръпнат. В интерес на истината не съм срещал букмейкър да отказва да приеме депозит преди верификация. Въпрос на време е тази политика да се промени, тъй като няма да се посрещне добре от българина и от ръководството ще го разберат. Най-лесно е да се пусне една анкета, резултатите от която ще изненада изключително неприятно мениджмънта. При ясни правила за теглене на средства, букмейкъра ще успее да привлече повече клиенти ако не ги ограничава да верифицират своя профил преди депозит!