Динамо Минск – Слуцк, Висша лига на Беларус

Прогноза
1 @ 1.60 коефициент

*коефициентите са взети от bet365 и подлежат на промяна 

Топ коефициенти за футбол

Слабостите в редиците на Динамо Минск отминават и тимът стои все по-добре на терена. Очертават се много силни периоди за този така славен беларуски отбор, който през последните години рядко достигаше до висините от близкото минало, но ще има възможност отново да погледне в желаната посока и то в най-скоро време.

Подемът от последните седмици е видим и с просто око – три победи от изминалите четири мача и набавяне на 9 точки, които доведоха до сериозно изкачване в подреждането. Така Динамо се озова на 9-то място в таблицата и вече е само на 4 точки от върха.

На него се настани не друг, а точно следващият съперник – Слуцк, който определено на този етап от кампанията е в ролята на най-приятната изненада. Освен със забележителния си точков актив, той се отличи и с брилянтното си нападение след като се оказа първия тим в лигата, разписал се двуцифрен брой пъти. Вече 12 са головете на сметката на Слуцк, като няма нито един друг тим с 10 или повече. Много трудно за тима ще е да запази тази си серия и да се разпише даже и веднъж във визитата на все по-добре играещия Динамо. Много сериозна е серията от домакински триумфи в този спор, така че тя просто ще бъде продължена.