200 лева бонус от Efbet

типстър прогнози с efbet и начален бонус200 лева бонус от efbet за залози на спорт: тази невероятна възможност е напълно реална и всеки нов клиент на Ефбет може да се възползва от нея. Единственото, което трябва да направите е да регистрирате своя игрална сметка в Efbet, да депозирате средства в нея и сте готови!

Как се усвоява бонуса

Началния бонус в Efbet е наличен само за тези лица, които до момента нямат сметка в Ефбет и същите са граждани на Република България, като е задължително и да живеете на територията на страната.

За да се класирате следва да извършите квалифициран депозит в своята новооткрита сметка в размер на минимум 10 единици. Бонуса, които ще Ви се начисли е 100% от първия депозит, но ограничен до 200 лева. Това означава, че при депозит от 200 лева, ще получите 200 лева бонус, а за да вземете максимума трябва да депозирате точно 200 лева.

Така нареченият „бонус“ реално се предлага като „Фрий бет“ или с други думи казано – безплатен залог.

Веднъж заложен, безплатния залог може да се изтегли едва след като извършите залози на различни спортни събития, чиято стойност е в размер на три пъти депозита заедно с три пъти начисленият бонус. При превъртане ще Ви се зачетат само залози направени в спортната секция на Efbet. Друго важно условие е коефициента, на който поставяте спортен залог да е поне 1.50.

Начисленият бонус по вашата сметка следва да превъртите изцяло за 10 дена, или губите правото да се възползвате от него, независимо колко средства сте превъртели със залози.

Бонуса се вижда под всеки един талон с избраните от вас срещи за залог. За да извършвате залог с него следва да отметнете това условие в заложния фиш.

Ако имате трудности с усвояването на бонуса или проблем с неговото превъртане и заявяване за теглене, моля свържете се с нас чрез формата за контакт, където ще получите детайлно ръководство за усвояване на бонуса!

Важно е да знаете, че по всяко едно време, от Efbet могат да поискат да докажете своята самоличност, като това означава, че трябва коректно да попълвате личните си данни при регистрация.  Бонуса в размер на до 100 лева в Ефбет се предлага само за един клиент, респективно за едно семейство, един ай пи адрес и т.н.