Депозирай в Efbet с Cashterminal и спечели

Използвайте машините на Cashterminal за депозит на средства в Efbet, и автоматично ще се класираш за награда от 100 лева!

Cashterminal се разпространяват доста бързо, особено в големите градове и осигуряват изключително бърз и удобен начин за депозит в букмейкъра. Чрез системата на Cashterminal можете за секунди да направите своя депозит, а техните терминали са винаги на удобни места.

За да депозирате успешно чрез Cashterminal прост трябва да натиснете от екрана банера на Efbet. След това въвеждате вашето потребителско име, с което сте отворил сметка в Ефбет. Следващата стъпка е да посочите сумата на депозита желан от вас и накрая да поставите банкнотите в апарата. Натиската бутона „Напред“, изчаквате бележката, която ще ви отпечата машината и сте готов. Сумата се прехвърля незабавно по вашата сметка, но за всеки случай пазете бележката от терминала, докато не се уверите, че парите са по сметката Ви.

Можете да депозирате най-малко 10 лева.

🔞ВНИМАНИЕ: Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! Ако имате проблеми с хазарта посетете сайта на http://www.gamcare.org.uk., или ги потърсете за помощ по телефона 0845 6000 133. Специализирана помощ при трудности с хазарта може да потърсите на gamblingtherapy.org. Хазарта е забранен за непълнолетни лица под 18 години. Залагането води до пристрастяване. Отговорна игра 18+

© 2018 Футболни Прогнози и Еврофутбол Прогнози. Всички права запазени.