Efbet те изпраща директно на „Ел Класико“

Спечели билет за Ел Класико с EfbetEfbet пусна нова и интригуваща игра, която ти дава възможност да посетиш най-голямото дебри в Европа – „Ел Класико“.

Играта вече стартира на 13 октомври и ще се проведе до 20 ноември 2016 година. Официален организатор на тази промоция е дружеството „Eurofootball Limited “, което реално стой зад онлайн букмейкъра Efbet.

За да се включиш в играта, първо трябва да си отвориш нова сметка в Efbet директно оттук: Регистрирай се в EfbetСлед успешна регистрация вече можете да започнете да играете! Играта е предназначена единствено за пълнолетни лица. За да участвате в жребия за получаване на билет за „Ел Класико“ трябва да сте направили поне един залог от минимум 10 лева на някой от мачовете на Реал Мадрид или Барселона. Всеки един залог от 10 лева е отделна възможност за печалба на билет, или с други думи казано, с всеки 10 лева залог получавате по един талон за теглене на жребия. За да бъдете включен в тегленето, трябва да сте събрал поне 5 талона!

Един талон ще получите за всеки направен от Вас залог за един от двата отбора (Барселона или Реал Мадрид) в пет последователни кръга на испанската Ла Лига.

Билет за „Ел Класико“ ще получи един късметлия, който ще има правото да вземе със себе си придружител. Наградата включва самолетни билети София – Барселона – София за двама човека, три нощувки в 4* хотел, и 2 броя билети за дербито.

Тегленето на печелившия ще се извърши на 21 ноември 2016 г. Името на печелившия ще се обяви на интернет страницата на Ефбет. Наградата избраният ще може да получи лично, от офиса на Ефбет.