Покер Старс може да купи ФТП

100 лв. Бонус
Вземи 100% Депозит Бонус до 100 лв. за Спорт!*
*Виж условия и правила | +18
РЕГИСТРАЦИЯ
Оферта Нова Сметка
Регистрирайте се в Bet365, депозирайте 10 лв. или повече и ще имате право на 100% бонус за Вашия депозит, до 100 лв. Само за клиенти (нови), живеещи в България.
*Важат правила, условия и изключения | +18
ИЗИСКАЙ БОНУСА

Покер Старс може да купи ФТП за 750 милиона долара!!!

Според последните слухове в медиите, сайтът за онлайн покер „Покер Старс” иска да закупи техният най-голям конкурент от миналато „Фул Тилт Покер” (ФТП).

Наскоро в онлайн пространството се появи информация, че гигантът „Покер Старс” иска да закупи ФТП за сума възлизаща на 750 милиона щатски долара, като в това число влизат задълженията към техните играчи, възлизащи на близо 330 милиона от същата валута. Вие пък може спокойно да практикувате онлайн покер в сайта на  Betfair.

100% Бонус до 100 лв
100% Бонус след първия депозит до 100 лв. Регистрирай се и депозирай 100 лева, след което ще получиш 100 лева бонус! Офертата е само за нови клиенти. Минимален депозит 10 лв.
Регистрирай се с Промо Код 337
Вземи Бонуса
100% Бонус
Депозирайте и ще получите 100% бонус до 100лв! Лесно е и бързо!
Регистрирай се с Промо Код 337
Вземи Бонуса

Новините дойдоха чрез социалната мрежа за споделяне „Tweeter” от Александър Дрейфъс, който е президент на „Чили покер” и има сериозни наблюдения над онлайн хазартната индустрия в САЩ и Франция.

По-рано днес Лоран Тапие от „Бернар Тапие Груп” потвърди, че сделката с Министерството на Правосъдието в САЩ за закупуването на ФТП от френската компания отпада, заради неразбирателство между двете страни.

Тапие Груп води преговори с ФТП през последните седем месеца и сделката изглеждаше близо до осъществяването си, след като Лоран Тапие наскоро регистрира компания с името „Ню ФТП” в Ирландия.

Освен това, напоследък бе забелязано и раздвижване по самия сайт на ФТП. Докато неуредиците във ФТП бъдат изчистени, вие може да се вземете вашия бонус от Betfair покер.

ПРОМОЦИОНАЛЕН КОД 337
Използвай промоционален код 337 при своята регистрация в Efbet! Отвори си Нова Сметка и депозирай за да се възползваш от всички оферти на букмейкъра!
Въведи Промо Код 337
РЕГИСТРАЦИЯ
ПРОМО КОД 337
Използвай промоционален код 337 в Efbet!
Получи индивидуална бонус оферта!
РЕГИСТРАЦИЯ