РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Покер Старс може да купи ФТП за 750 милиона долара!!!

Според последните слухове в медиите, сайтът за онлайн покер „Покер Старс” иска да закупи техният най-голям конкурент от миналато „Фул Тилт Покер” (ФТП).

Наскоро в онлайн пространството се появи информация, че гигантът „Покер Старс” иска да закупи ФТП за сума възлизаща на 750 милиона щатски долара, като в това число влизат задълженията към техните играчи, възлизащи на близо 330 милиона от същата валута. Вие пък може спокойно да практикувате онлайн покер в сайта на  Betfair.

Новините дойдоха чрез социалната мрежа за споделяне „Tweeter” от Александър Дрейфъс, който е президент на „Чили покер” и има сериозни наблюдения над онлайн хазартната индустрия в САЩ и Франция.

По-рано днес Лоран Тапие от „Бернар Тапие Груп” потвърди, че сделката с Министерството на Правосъдието в САЩ за закупуването на ФТП от френската компания отпада, заради неразбирателство между двете страни.

Тапие Груп води преговори с ФТП през последните седем месеца и сделката изглеждаше близо до осъществяването си, след като Лоран Тапие наскоро регистрира компания с името „Ню ФТП” в Ирландия.

Освен това, напоследък бе забелязано и раздвижване по самия сайт на ФТП. Докато неуредиците във ФТП бъдат изчистени, вие може да се вземете вашия бонус от Betfair покер.