По-големи печалби на Световното с Winbet

Winbet активира специален бонус за мачовете от Мондиал 2018 в Русия

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Българската компания за спортни залози Winbet е предвидила уникална промо оферта за залагащите на Световното първенство. Потребителите получават допълнителен процент към своята потенциална печалба, ако са изпълнили необходимите условия. За промоционалната кампания се класират новите и вече регистрираните клиенти на Winbet.bg.

Какво получавате от Winbet?
Бонусът ви осигурява 10% към спечелената сума, при множествени залози на двубои от текущия ден на турнира. Офертата започва да тече на 15 юни и е в сила до 28.06, когато е краят на груповата фаза. Към промоцията участват единствено колонки, съдържащи поне 3 мача от съответния ден, като комбинации със срещи от други дни не се класират за бонуса.

Важни условия на бонуса
Както вече споменахме, класират се единствено акумулатори, съставени от събития за деня. Също така в сила е условието за създаване на залог преди началото на двубоя. Залози “на живо” няма да се класират за офертата. Използването на кешаут ще доведе до дисквалифициране на талона от бонуса, като ще приберете единствено предложената сума.

Ексклузивно: Бонуса в Efbet вече е 100% до 100 лева! Депозираш 100 лева и получаваш 100 лв. бонус! Опитай сега 👉 Използвай Промо Код 337 при регистрация! Заложи без Риск! 

Как да определим печалбата си ?
Ето пример, който ще ви помогне за лесното пресмятане на печалбите, след включването на бонуса:
Ако сте направили залог с 10 лв на акумулатор, с общ коефициент 20,00, то вашата потенциална печалба е 200 лв, а нетната ви – 190 лв. Бонусът се определя от нетната печалба, т.е 10% от 190 лв са 19лв, така крайната сума, за която участвате, се равнява на 219 лв.

Бонус офертата “Като за световно” има изключително лесни правила за изпълнение и не изисква превъртане на сумата. Участвате единствено с прави колонки от 3 или 4 селекции, съдържащи мачовете от текущия ден, като може да спечелите 10% към вече сформираната печалба.

👉 Регистрирай се в Efbet с Промо Код 337👌и вземи 💰! Регистрирай се в Efbet