Как да печелим от футболни залози и прогнози

Прочетете следващите редове и дайте сами отговор на въпроса

Възможно ли е да печелим от залози на футбол?

  1. Залагайте на първенство, което познавате от доста време. Концентрирайки се върху едно или най-много две футболни първенства, шанса Ви за дългосрочна печалба е значително по-голям отколкото да залагате напосоки.
  2. Не бързайте със своя залог. Изчакайте максимално дълго време преди началото на дадена среща, възможно е да получите нова информация и новини както около самият състав, така и да установите сериозно движение на коефициентите.
  3. Не избирайте непременно фаворита в дадена среща да победи. Винаги коефициента в подобни мачове е твърде нисък, затова е много по-добре да се спрете или на друг мач, или на друга опция за залог, например голове.
  4. Подгответе се с акаунти в поне три онлайн букмейкъра, като например Ефбет или Betfair. Разликата в коефициентите и различните опции за залог на даден мач във всяка една компания са различни. Едни се концентрират най-вече към Премиершип, други към Серия А и т.н.
  5. Не бъдете пристрастен към даден отбор в залозите. Пристрастията могат само да Ви навредят и в крайна сметка да намразите любимия отбор. Разликата между това да залагате пристрастно и с ума си е голяма.
  6. Информирайте се за възхода и падението на отборите. По пресен пример от ситуацията около Лестър няма да ви представям, и ще дам пример с Лайпциг в Бундеслигата.
  7. Залагайте за удоволствие и преди да започнете с това начинание, задължително си определете бюджет. Бюджета следва да е определен минимум на база месец, като най-рентабилно е да залагате (сингъл или комбо залози) с не повече от 10% от бюджета си на ден. Никога не „избивайте“, не се опитвайте да покриете днешната загуба с необмислен залог. Бъдете търпеливи, защото букмейкърите умеят да чакат и ще приемат парите ви по всяко време на денонощието!
  8. Залагайте на не повече от три срещи в права колонка. Не търсете големите печалби с един залог, а печелете умерено и дългосрочно. Наясно сте, че мнозина не спазват това правило и поради тази причина печелещите дългосрочно от спортни залози са едва 5%. Станете и вие част от тези 5%! Посещавайте редовно нашия сайт, четете нашите обосновани футболни прогнози, залагайте умерено и се забавлявайте!

Efbet за БългарияНе забравяйте, че най-добри възможности за залог и адекватно обслужване за осъществяване на онлайн спортни залози от България можете да получите от Efbet!