Математически прогнози

Математически футболни прогнози за Неделя 20 ноември 2022

Двубой Прогноза
Катар – Еквадор 2

Математически футболни прогнози за Понеделник 21 ноември 2022

Двубой Прогноза
Англия – Иран 1
Сенегал – Нидерландия Над 2,5
САЩ – Уелс
Над 2,5

Математически футболни прогнози за Вторник 22 ноември 2022

Двубой Прогноза
Аржентина – Саудитска Арабия 1
Дания – Тунис 1
Мексико – Полша
Гол/Гол

Знаете ли че, Betano предлагат опцията Подсилен залог на футбол и други спортове? Много често това са мачовете, които прогнозираме с нашия алгоритъм с математически прогнози. Подсилен залог всъщност е значително по-висок коефициент на дадено спортно събитие. За да разберете дали се предлага подсилен залог за даден мач, просто отворете програмата на Betano от тук (ако нямате регистрация си отворете нова сметка) и ще видите подсилените залози отбелязани със зелена стрелка. До зелената стрелка се вижда задраскан обичайният коефициент за тази среща. За да използвате подсилен залог, просто кликнете върху зелената стрелка и залога ще се добави във вашия заложен фиш. Подсилен залог може да се ползва както при сингъл залози, така и в комбинация, например определен предварително троен залог от букмейкъра, бонус за футбол или други. Всички опции може да проверите директно в сайта на Betano. Съветваме Ви винаги да използвате Подсилен залог тогава, когато е възможно и смятате, че този залог е вероятно да се превърне в печеливш!

Математически прогнози за предстоящите мачове

В раздела с математически футболни прогнози предлагаме на читателите на 7dniprognozi.com безплатни футболни прогнози от над 100 първенства, купи и лиги, включваме задължително и срещите от Шампионска лига, Лига Европа и мачовете с национални отбори като Световно първенство, Европейско първенство и много други. Публикуваме математически футболни прогнози за днес и за мачовете през следващите няколко дни, когато е налице съответната информация.

Как се изготвят математическите прогнози?

Математически прогнози за футбол се генерират въз основа статистически данни от изминалите мачове на двата отбора. Прогнозите са изчислени изцяло от алгоритъм, които поставя различни коефициенти на тежест в зависимост последните седем изиграни мача. Крайната прогноза, която извежда алгоритъма е процентна вероятност за краен изход – 1 Х 2, както и прогноза за голове – Ъндър и Оувър. Математически прогнози за мачовете днес и утре се публикуват задължително през предходния ден.

Математически футболни прогнози за мачовете от деня