Регистрирайте се в сайта 1xbet и вземете 195 лева!

Веднага след първо попълване на сметката вие получавате 100% бонус сума за първи депозит до 100 евро (195 лева).

Регистрирайте се в 1xbet директно от тук.
Заредете вашата сметка на сума до 195 лева (чрез Viza, MasterCard, Maestro, Skrill, Neteller, ePay.bg – вижте всички методи за плащане).

first pic 1xbetВеднага след захранване на сметката вие получавате две сметки: основна и бонусна.
В основната имате 195 лева — можете да правите каквито и да са залози (единичен, права колона, верига, система), а в бонусната сметка имате също 195 лева.

Превъртете бонусна сума от бонус сметка с Права колона от 3 събития. Всяко събитие трябва да бъде с коефициент над 1.40. Веднага след превъртане на бонусната сума със залози права колонка спечелените бонусни пари ще се преместят автоматично към основната Ви сметка. След това имате право да изтеглите всички пари или да продължите със залозите.

Ако загубите бонусните пари, реално не губите нищо, защото оставате с вашите реални 195 лева в основната сметка.

Как да се регистрирате на сайта 1xbet?

Букмейкърската къща 1xbet предлага на своите играчи максимален и удобен начин за регистрация на сайта. Това са:

  • В 1 клик – най-бързия и лесен начин;
  • С телефонен номер;
  • С помощта на електронна поща.

Обърнете внимание, че при всеки от вариантите за регистриране на нов акаунт в сайта, трябва да бъдете изключително внимателни и да попълвате коректно личните си данни,  тъй като по-нататък, всяка неточност може да доведе до проблем при получаване на евентуална печалба.

Ако евентуално сте забравили потребителското име и паролата, в никакъв случай не регистрирайте нов акаунт, тъй като това е нарушение на правилата (всеки регистриран клиент трябва да има само една потребителска сметка). Не забравяйте, че възможност за извършване на залози ще се появи само след преминаване на регистрация и депозит на сметката (при положителен баланс).

За да преминете през процедурата за регистрация, отидете на уеб сайта 1xbet и натиснете на бутон РЕГИСТРИРАЙ СЕ:

second pic 1xbetСега ще ви покажем подробно и разгледаме всеки един вариант за регистрация поотделно.

Опростена регистрация с 1 клик :

treta snimka 1xbet copyПри регистрация в 1 клик посочете страна и валута. Задължително поставете отметка, че не сте робот.

В нов прозорец ще се появи вашия номер на потребителска сметка и парола. Изберете платежна система, с помощта на която Вие ще направите своя първи депозит.

За да не забравите регистрационните данни, запишете ги или съхранете в отделен файл или във формат снимка.

Регистрация с телефонен номер.

4ta snimka 1xbetВ този случай трябва да посочите вашия телефонен номер в десетичен формат с указване на кода на държавата ( например, за България +359) и изберете предпочитаната от Вас валута.

След натискане на бутона „Регистрирай се” на вашия телефония номер ще получите кратко съобщение с потребителско име и парола.

5snimka 1xbet Регистрация с електронна поща

За да се регистрирате с помощта на email, трябва да запълните всички задължителни полета: държава, валута, парола, има, фамилия, електронна поща.

6ta snimka 1xbetНа посочения имейл ще получите писмо с потребителскко име и парола. За завършване на регистрацията, трябва да потвърдите акаунта в течение на 72 часа.

7 pic 1xbetПоследвайте линка в писмото:

8pic 1xbet copyСлед натискане на горепосочения бутон „Завършване на регистрация“ ще се покаже съобщение за това, че вашия акаунт е активиран.

РЕГИСТРАЦИЯ ЧРЕЗ МОБИЛНА ВЕРСИЯ

За начало на работа през мобилно устройство, трябва да преминете кратка процедура по регистрация.

Посетете сайта на 1xbet през мобилното си устройство и натиснете на зеления прозорец
“РЕГИСТРАЦИЯ“.

След това в нов прозорец ще Ви предложат да изберете няколко удобни варианта за регистрация: с телефонен номер или по електронна поща.

Разглеждаме вариант за регистрация по електронна поща:

СТЪПКА 1.
В първа стъпка посочете държава.

9pic 1xbetСТЪПКА 2
След това въведете име, фамилия и валута:

10pic 1xbetСТЪПКА 3
На тази стъпка напишете парола, електронна поща и посочете валута. При въвеждане на парола посочете минимум 8 символа. В нея трябва да се съдържа малка и главна буква. Не използвайте специални символи [<>\”&+].

11pic 1xbetСТЪПКА 4
На последната стъпка Вие можете да посочите телефонен номер (полето не е задължително за запълване) и отбелязвате че вече сте навършили 18 години.

12 pic 1xbet

Посетете сайта на 1xbet още сега:

надежден букмейкър 1xbet