SportingWin exchange

Sportingwin Exchange ще предлага борсата за залози

Залози на борсата със SportingWin exchange

Sportingwin успешно премина регулаторните процедури в България и вече официално е с лиценз. Юридическото лице зад марката „Sportingwin“ е дружеството „Ес Би Ентъртейнмънт“ ООД, което има всички права да организира хазартни игри онлайн по силата на Удостоверение номер №000030-6411 издадено на 29 юли 2022г. от НАП.

Компанията SportingWin е третия чуждестранен хазартен оператор с лицез в България, след като доста по-рано процедурата преминаха bet365 и bwin. И трите букмейкъра са насочени към спортните залози онлайн, в които нямат конкуренция в България. Единственото, с което не са конкурентни е онлайн казиното, но не защото не предлагат тази услуга, или защото тя не е на високо ниво, а поради икономическите интереси на българските компании, които държат изцяло този сегмент.

СпортингУин ще предлага борсата на Betfair

SportingWin ще са първия лицензиран оператор в България, който ще предлага на клиентите си така наречените борсови залози. Борсата за залози на SportingWin се очаква да е активна съвсем скоро, а продукта ще се предлага през Betfair Exchange. В тази връзка е добра още сега да се регистрирате в SportingWin от ТУК, и ще бъдете известени автоматично когато услугата стартира.

Залозите на борсата са предпочитани за професионалните играчи, тъй като там няма лимитиране, играчите търгуват коефициентите по-между си, залагат както „ЗА“ изход на дадено събитие, така и „СРЕЩУ“.

Всички клиенти на Betfair, които се отказаха от нашия пазар добре познават структурата и функциите на борсата, SportingWin ще активират абсолютно идентичен продукт, с добра ликвидност и доста пазари. Емоциите при борсовите залози са несравними с традиционните залози на сингъл или колонки, там можеш да реализираш печалба без значение от крайния изход, при продажба на залог средствата се възстановяват директно по игралната сметка, наистина всичко е по-различно и интересно.

Бонус за залози на борсата

Все още не е ясно какъв бонус ще предлага SportingWin при залози на борсата. Не е ясен и процента, който букмейкъра ще удържа от всеки залог. При betfair той беше 5% и в зависимост от играта може да бъде намален до 1. Скоро ще разберем и с различен портфейл ли ще се работи при традиционните залози на СпортингУин и при тези на борсата, или ще е един общ?!?

Ако имате допълнителна информация или мнение по въпроса, ще се радваме да го споделите с нас. Все още не е 100% сигурно и ясно точно кога и как ще стартират борсовите залози:

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
7dniprognozi.com
Average rating:  
 3 reviews
 by Топалов

Някакви новини имате ли ? Какво става със Спортингуин ? Ще има ли въобще борса за залози ?!

Засега ще се включат само в колаборация с Pinnacle, след това ще видим какво ще предложат, но засега в бг пазара са едни от най-добрите за залози.

 by Андриан

От съпорта отново твърдят, че няма да предлагат борса за залози !! Имате ли някаква информация директно от букмейкъра, че ще има борса или просто пишете по предположени ?

Здравейте Андриан, Към момента комуникацията с тях е малко затруднена. Все още не пускат депозити, изчакваме и ще актуализираме информацията. Определено имаха такива намерения, това щеше да им е и основното предимство пред останалите букмейкъри, ако нямат борса не знам изобщо как ще привлекат клиенти.

 by Иван

Току що от съпорта ми казаха, че няма да има спортна борса !!! Защо заблуждавате хората с невярна информация....или вас са ви заблудили !!

ОТГОВОР: Всички новини около Sportingwin са до последно под въпрос. Очаквахме още през първите дни на септември да се отворят депозитите, после стана ясно, че ще има още малко забавяне. При нова информация за борсовите залози ще обновим данните, надяваме се да удържат и следват първоначалния план.