SportingWin exchange

Sportingwin Exchange ще предлага борсата за залози

Залози на борсата със SportingWin exchange

Sportingwin успешно премина регулаторните процедури в България и вече официално е с лиценз. Юридическото лице зад марката „Sportingwin“ е дружеството „Ес Би Ентъртейнмънт“ ООД, което има всички права да организира хазартни игри онлайн по силата на Удостоверение номер №000030-6411 издадено на 29 юли 2022г. от НАП.

Компанията SportingWin е третия чуждестранен хазартен оператор с лицез в България, след като доста по-рано процедурата преминаха Betano и bwin. И трите букмейкъра са насочени към спортните залози онлайн, в които нямат конкуренция в България. Единственото, с което не са конкурентни е онлайн казиното, но не защото не предлагат тази услуга, или защото тя не е на високо ниво, а поради икономическите интереси на българските компании, които държат изцяло този сегмент.

СпортингУин ще предлага борсата на Betfair

SportingWin ще са първия лицензиран оператор в България, който ще предлага на клиентите си така наречените борсови залози. Борсата за залози на SportingWin се очаква да е активна съвсем скоро, а продукта ще се предлага през Betfair Exchange. В тази връзка е добра още сега да се регистрирате в SportingWin от ТУК, и ще бъдете известени автоматично когато услугата стартира.

Залозите на борсата са предпочитани за професионалните играчи, тъй като там няма лимитиране, играчите търгуват коефициентите по-между си, залагат както „ЗА“ изход на дадено събитие, така и „СРЕЩУ“.

Всички клиенти на Betfair, които се отказаха от нашия пазар добре познават структурата и функциите на борсата, SportingWin ще активират абсолютно идентичен продукт, с добра ликвидност и доста пазари. Емоциите при борсовите залози са несравними с традиционните залози на сингъл или колонки, там можеш да реализираш печалба без значение от крайния изход, при продажба на залог средствата се възстановяват директно по игралната сметка, наистина всичко е по-различно и интересно.

Бонус за залози на борсата

Все още не е ясно какъв бонус ще предлага SportingWin при залози на борсата. Не е ясен и процента, който букмейкъра ще удържа от всеки залог. При betfair той беше 5% и в зависимост от играта може да бъде намален до 1. Скоро ще разберем и с различен портфейл ли ще се работи при традиционните залози на СпортингУин и при тези на борсата, или ще е един общ?!?

Ако имате допълнителна информация или мнение по въпроса, ще се радваме да го споделите с нас. Все още не е 100% сигурно и ясно точно кога и как ще стартират борсовите залози:[WPCR_INSERT]