Уест Бромич – Бърнли, Висша Лига, понеделник – 21 ноември

Уест Бромич и Бърнли излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 21.11.2016г. (понеделник) от 22:00 часа българско време на стадион Дъ Хоунтърнс, а главен съдия на мача ще бъде Майк Джоунс.

Уест Бромич спечели много важна победа с 2:1 при гостуването си на шампиона Лестър преди паузата. С успеха дроздовете прекъснаха серия от 5 мача без победа във Висшата Лига и се изкачиха на 11-то място в класирането с актив от 13 точки. Домакинството на Бърнли пък изглежда добра възможност за момчетата на Тони Пюлис да добавят още 3 точки към актива си.

Джеймс Маклейн се завръща в състава на Уест Бромич след като изтърпя наказание от 1 среща. Ирландското крило има лек проблем с травма, който обаче няма да му попречи да стартира като титуляр. Саломон Рондон също се завърна от Венецуала с лека котнузия и е под въпрос за мача. Ако тарана не бъде възстановен навреме на върха на атаката на дроздовете вероятно ще стартира Сайдо Бераино. Насер Шадли претърпя лека интервенция на коляното преди паузата, но Тони Пюлис се надява да може да го използва в понеделник вечер.

Бърнли спечели инфарктна победа с 3:2 при гостуването си на Кристъл Палас преди 2 седмици. Това бе трети мач на виненочервените без загуба, който ги праща на 9-то място в класирането на Висшата Лига с актив от 14 точки. Формата на момчетата на Шон Дич е добра, но те трябва да подобрят представянето си далеч от своя стадион, а мача с Уест Бромич изглежда удачен момент за това.

В състава на Бърнли няма почти никакви кадрови проблеми преди гостуването на Дъ Хоунтърнс. Единствено Стивън Уорд е под въпрос за мача заради лека травма. Така Шон Дич няма никакви поводи да прави промени в своя състав. Бърнли ще излезе в обичайното 4-4-2 с Андре Грей и Сам Воукс на върха на атаката.

Уест Бромич не е губил на своя стадион от предстоящия си съперник в последните 6 мача. Бърнли е една от приятните изненади през този сезон, но далеч от своя Търф Моор е спечелил само 1 точка. Уест Бромич ще се възползва от фактора домакинство и ще добави още една победа към актива си.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Уест Бромич @ 1.90 Efbet.com

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет