Арсенал – Евертън (16 април 2013), Прогноза

Арсенал - ЕвертънАрсенал посреща Евертън в единствения двубой от английската Висша лига във вторник. Двубоят, е от изключително значение и за двата отбора, тъй като до голяма степен от крайния изход от него ще станат ясни много неща, относно разпределението на местата даващи право на участие в Шампионска лига през следващия сезон.

Лондончани заемат 4-тото място във временно класиране, плътно следвани от карамелите, които правят най-добрия си сезон от години насам. Домакините започнаха доста колебливо сезона, но с течение на времето успяха да подобрят играта си и да се намесят в борбата за ТОП 4, докато Евертън показа доста силна и постоянна игра през по-голямата част от сезона и могат да се сърдят само на себе си, че доста лековато изпуснаха точки срещу непретенциозни съперници, които сега щяха да ги изскачат дори до ТОП 3.

И двата отбора влизат в пълен състав в двубоя, което само по себе си, е атестат за поредния динамичен и интригуващ двубой с марка Висша лига. Предвид важността му, обаче и напрежението, което ще окаже върху футболистите, то не бива да очакваме, че ще станем свидетели на футболно зрелище изпълнено с много голове. По-скоро и двата отбора ще се опитат да не загубят този двубой и ще чакат грешка от страна на съперника, отколкото да търсят победата на всяка цена.

Топ футболни прогнози за този двубой дават насоки да се търсят голове, но аз съм склонен да мисля, че в крайна сметка няма да има победител и борбата за 4-тото място ще стане още по-ожесточена с равенство от рода на 0-0, 1-1.

Вижте актуални коефициенти за срещата Арсенал – Евртън от Efbet, подсилете емоцията със 100% бонус до 100 евро!

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleФутболни прогнози за Байерн Мюнхен – Волфсбург
Next articleЛитекс – Левски, А Група 20.04.2013
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!