Арсенал – Евертън (16 април 2013), Прогноза

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Арсенал - ЕвертънАрсенал посреща Евертън в единствения двубой от английската Висша лига във вторник. Двубоят, е от изключително значение и за двата отбора, тъй като до голяма степен от крайния изход от него ще станат ясни много неща, относно разпределението на местата даващи право на участие в Шампионска лига през следващия сезон.

Лондончани заемат 4-тото място във временно класиране, плътно следвани от карамелите, които правят най-добрия си сезон от години насам. Домакините започнаха доста колебливо сезона, но с течение на времето успяха да подобрят играта си и да се намесят в борбата за ТОП 4, докато Евертън показа доста силна и постоянна игра през по-голямата част от сезона и могат да се сърдят само на себе си, че доста лековато изпуснаха точки срещу непретенциозни съперници, които сега щяха да ги изскачат дори до ТОП 3.

И двата отбора влизат в пълен състав в двубоя, което само по себе си, е атестат за поредния динамичен и интригуващ двубой с марка Висша лига. Предвид важността му, обаче и напрежението, което ще окаже върху футболистите, то не бива да очакваме, че ще станем свидетели на футболно зрелище изпълнено с много голове. По-скоро и двата отбора ще се опитат да не загубят този двубой и ще чакат грешка от страна на съперника, отколкото да търсят победата на всяка цена.

Ексклузивно: Бонуса в Efbet вече е 100% до 100 лева! Депозираш 100 лева и получаваш 100 лв. бонус! Опитай сега 👉 Използвай Промо Код 337 при регистрация! Заложи без Риск! 

Топ футболни прогнози за този двубой дават насоки да се търсят голове, но аз съм склонен да мисля, че в крайна сметка няма да има победител и борбата за 4-тото място ще стане още по-ожесточена с равенство от рода на 0-0, 1-1.

Вижте актуални коефициенти за срещата Арсенал – Евртън от Efbet, подсилете емоцията със 100% бонус до 100 евро!

👉 Регистрирай се в Efbet с Промо Код 337👌и вземи 💰! Регистрирай се в Efbet