Общи условия

Чрез посещението си в сайта 7dniprognozi.com, Вие приемате настоящите общи условия. Това важи както в момента, така и по-всяко време за в бъдеще. Ако не приемате условията и не сте съгласни с тях, незабавно затворете/напуснете сайта. Екипа на 7dniprognozi.com си запазва правото да променя Общите условия в сайта по-всяко време, без предупреждение. За да сте сигурни, че сте запознати и приемате всички условия, не пропускайте да прочитате тази страница всеки път при достъп до сайта.

Информацията в 7dniprognozi.com изразява само и единствено личното мнение на екипа на сайта. Ние се стремим да предоставяме и поддържаме цялата налична информация в сайта актуална и точна, но няма гаранции за евентуални пропуски и грешки. Ние не носим отговорност за каквито и да било причинени вреди или загуби, свързани с информацията в сайта. Вие използвате всички ресурси на 7dniprognozi.com на ваш риск и ваша отговорност!

В страниците на 7dniprognozi.com се съдържат линкове (връзки) към други сайтове, които посещавате на своя отговорност, и ваша е отговорността да се запознаете с техните общи условия и правила, преди да предприемете каквито и да било действия.

ВАЖНО: букмейкърите с лиценз в България, които със сигурност ще Ви приемат за клиент (ако сте пълнолетен гражданин), и които със сигурност ще ви предоставят начален бонус:

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ: за да залагате в онлайн букмейкърите с лиценз в България трябва да сте пълнолетни, т.е. навършили 18 години и да се придържате към отговорна игра! Използвайте цялата налична информация в сайта с информационна цел и за удоволствие. Залагайте разумно и само толкова, колкото може да си позволите да загубите! Информацията в сайта не гарантира печалба!

Публикуваните снимки, изображения на футболни отбори и други си остават със съответните права на техните притежатели и се използват в сайта единствено с визуализационна цел.