Система № 139 „Вълчи Капан“

Как се попълва фиш с Вълчи Капан?
Вълчи Капан Система 139 Тото 2 6 от 49 и 6 от 42

Общ преглед на система № 139 – „Вълчи Капан“

Системата „Вълчи капан“ за игрите на Спорт Тото 2 6 от 49 и 6 от 42 е най-популярната и най-играната система, с която шансовете за печалба се увеличават значително. Системата е вписана под номер 139 и може да се прилага за игрите 6 от 49 и 6 от 42. Броя комбинации при пускане на фиш 6 от 49 е 44, а за играта 6 от 42 е 37. В таблицата по-горе подорбно са описани комбинациите, както и броя на печалбите при уцелване на 2, 3, 4 и 5 числа.

Как се играе Тото 2 с Вълчи Капан?

Системата Вълчи Капан е вписана под номер 139 в книгата със системи на БСТ, а името „вълчи капан“ всъщност става нарицателно от тото маниаците, тъй като с тази система се ловят джакпоти.

„Вълчи капан“ се играе, като във фиш от Тото 2 6 от 49 или 6 от 42 се попълват само 5 числа. Тези пет числа са твърди числа и ако бъдат познати, гарантирано печелите джакпота. В случая с един фиш, попълнен чрез система № 139 за Тото 6 от 49 играете все едно с 44 фиша, а при 6 от 42 с 37 фиша или възможности за печалба.

Най-интересното при Вълчи Капан е, че ако уцелите дори само две числа си гарантирате печалба, която се равнява на четири тройки. При познати три числа печалбите вече са 41 тройки и 3 четворки, а при познати четири числа печалбата е 2 петици и 42 четворки. Кулминацията идва когато уцелите 5 числа, тогава печелите джакпота, както и 43 петици!

Свалян ли е джакпота с Вълчи Капан?

Точно със система № 139 – Вълчи Капан, по-доста интересно стечение на обстоятелствата е спечелен джакпота от Тото 2 – 6 от 49. Случката се разиграва в близкото минало, в тото пункт във Велинград.

Касиерката Христоскова предлага на свой приятел да пусне следващия си фиш, използвайки системата Вълчи капан. Човека излезнал традиционалист и отказал да играе с непознатата за него система, но пък случаен клиент дочул разговора решил да пробва и играе с числата предложени от служителката.

Христоскова попълнила фиша със ситема № 139, отбелязвайки 5 твърди числа. Човека не погледнал какво точно е изписано, дори след известно време се върнал в пункта за да потърси обяснение, защо само 5 числа са попълнени във фиша.

В крайна сметка, щастливеца дори не разбрал, че е уцелил джакпота. Минавайки през пункта за проверка на печалбата, касиерката го посрещнала с радостната вест, че е следващия тото милионер, а освен че е спечелил джакпота, към печалбата е добавил и цели 43 петици.

Колко сигурна е печалбата с Вълчи капан?

Всички печалби от игрите на тотото са чист късмет, но използвайки системите за комбиниране, шансовете за печалба значително се увеличават. Все пак с тази система имате доста по-голям шанс, отколкото ако играете традиционно, но пък и цената и е по-висока. Ако пуснете фиш със ситема Вълчи капан за играта 6 от 49 той ще е на цена 61,60 лева (1,40х44), а за 6 от 42 – 40,70 лева (1,10х37). Въпреки по-високата цена си струва поне веднъж годишно да си опитате късмета.

Как се попълва системата във фиша?

Попълването на системата във заложния фиш става от полето „СИСТЕМА“ намиращо се в долния десен ъгъл на квитанцията. Там просто трябва да маркирате толкова числа, колкото е номера на системата. Тоест, за да пуснете система № 139 Вълчи капан, трябва да маркирате числата 100, 20, 10, 5, 2 и 2.