Система № 139 „Вълчи Капан“

Как се попълва фиш с Вълчи Капан?
Вълчи Капан Система 139 Тото 2 6 от 49 и 6 от 42

Общ преглед на система № 139 – „Вълчи Капан“

Системата „Вълчи капан“ за игрите на Спорт Тото 2 6 от 49 и 6 от 42 е най-популярната и най-играната система, с която шансовете за печалба се увеличават значително. Системата е вписана под номер 139 и може да се прилага за игрите 6 от 49 и 6 от 42. Броя комбинации при пускане на фиш 6 от 49 е 44, а за играта 6 от 42 е 37. В таблицата по-горе подорбно са описани комбинациите, както и броя на печалбите при уцелване на 2, 3, 4 и 5 числа.

Как се играе Тото 2 с Вълчи Капан?

Системата Вълчи Капан е вписана под номер 139 в книгата със системи на БСТ, а името „вълчи капан“ всъщност става нарицателно от тото маниаците, тъй като с тази система се ловят джакпоти.

„Вълчи капан“ се играе, като във фиш от Тото 2 6 от 49 или 6 от 42 се попълват само 5 числа. Тези пет числа са твърди числа и ако бъдат познати, гарантирано печелите джакпота. В случая с един фиш, попълнен чрез система № 139 за Тото 6 от 49 играете все едно с 44 фиша, а при 6 от 42 с 37 фиша или възможности за печалба.

Най-интересното при Вълчи Капан е, че ако уцелите дори само две числа си гарантирате печалба, която се равнява на четири тройки. При познати три числа печалбите вече са 41 тройки и 3 четворки, а при познати четири числа печалбата е 2 петици и 42 четворки. Кулминацията идва когато уцелите 5 числа, тогава печелите джакпота, както и 43 петици!

Свалян ли е джакпота с Вълчи Капан?

Точно със система № 139 – Вълчи Капан, по-доста интересно стечение на обстоятелствата е спечелен джакпота от Тото 2 – 6 от 49. Случката се разиграва в близкото минало, в тото пункт във Велинград.

Касиерката Христоскова предлага на свой приятел да пусне следващия си фиш, използвайки системата Вълчи капан. Човека излезнал традиционалист и отказал да играе с непознатата за него система, но пък случаен клиент дочул разговора решил да пробва и играе с числата предложени от служителката.

Христоскова попълнила фиша със ситема № 139, отбелязвайки 5 твърди числа. Човека не погледнал какво точно е изписано, дори след известно време се върнал в пункта за да потърси обяснение, защо само 5 числа са попълнени във фиша.

В крайна сметка, щастливеца дори не разбрал, че е уцелил джакпота. Минавайки през пункта за проверка на печалбата, касиерката го посрещнала с радостната вест, че е следващия тото милионер, а освен че е спечелил джакпота, към печалбата е добавил и цели 43 петици.

Колко сигурна е печалбата с Вълчи капан?

Всички печалби от игрите на тотото са чист късмет, но използвайки системите за комбиниране, шансовете за печалба значително се увеличават.

Как се попълва системата във фиша?

Попълването на системата във заложния фиш става от полето „СИСТЕМА“ намиращо се в долния десен ъгъл на квитанцията. Там просто трябва да маркирате толкова числа, колкото е номера на системата. Тоест, за да пуснете система № 139 Вълчи капан, трябва да маркирате числата 100, 20, 10, 5, 2 и 2.