Тото Джокер

Всичко за играта Тото Джокер - печалби и тиражи

Тото Джокер Тираж: 46

Дата: 09 юни 2024

Печеливши позиции

  • 2
  • 9
  • 7

Печеливши числа

  • 5
  • 4
  • 7

Каква е целта на играта Тото Джокер?

Целта на играта Тото Джокер е да се прогнозира правилно печелившите двойки от позиции и цифри с тези от номерата на фишовете. Тото Джокер може да играете във всички игри на Тото 2 – 6/49, 6/42, 5/35, „Зодиак“ и Тото 1.

Тото Джокер може да се играе само в комбинация с някоя от изброените по-горе игри. Не е възможно да пуснете фиш само с попълнени числа от играта Тото Джокер.

Как се играе Тото Джокер?

Тото Джокер се играе като избирате числа в полето над фабричния номер на заложния фиш. Трябва да отбележите поне три позиции, които заедно с числата от предварително генерирания номер на фиша ще образуват комбинация за Тото Джокер. Всички фишове от Спорт Тото 1 и Спорт Тото 2, с изключение на играта „Рожден ден“, съдържат поле с името „Тото Джокер“, в което трябва да направите своя избор, задрасквайки минимум три числа в полето от 1 до 9.

Можете да играете с една комбинация, възможно е да пуснете и система, като отбележите повече от три позиции в полето. При игра със система се използва метода на пълно комбиниране.

Можете да играете Тото Джокер и на случаен принцип, като маркирате полето „АВТОМАТИЧНО“, можете да пуснете своя фиш и без да играете Тото Джокер.

Колко струва?

Цената на една комбинация в Тото Джокер е 0,40 лева. Това са три позиции и три цифри.

Кога се теглят числата?

Тиражите са както и в другите игри на Спорт Тото 2 – в четвъртък и в неделя.

Как се определят печалбите в Тото Джокер?

В играта има две печеливши групи. Първата печеливша група, това са при правилно прогнозирани три двойки от позиции и цифри във фиша, а при втората печеливша група са правилно прогнозирани две двойки от позиции и цифри.

Печалбите в играта са в размер на 50% от постъпленията за съответния тираж, в играта се генерира и джакпот. Когато няма печалба в първа или втора група, сумата се натрупва в джакпота.

Традиционно в играта всеки тираж се разпределят приблизително между 100 и 130 хиляди лева. Тази сума се разделя в двете печеливши групи. Обичайно позналите от първа печеливша група си поделят между 5 и 7 хиляди лева, те са между 6 и 12 човека, а във втора печеливша група наградния фонд се дели между значително повече хора – между 1500 и 2000 души, които реално печелят между 20 и 40 лева.

Как се пуска фиш със система в играта?

Както казахме по-горе, в играта „Тото Джокер“ може да играете със системи за пълно комбиниране. С тази система в зависимост от сумата, която сте готови да заложите, може да играете с повече комбинации. Самото изчисляване на възможните системи не е за всеки, най-лесно е да прегледате таблицата и прецените с колко числа да играете:

Брой позиции

Брой комбинации

Стойност на залога

3

1

 0,40 лв.

4

4

 1,60 лв.

5

10

 4,00 лв.

6

20

 8,00 лв.

7

35

 14,00 лв.

8

56

 22,40 лв.

9

84

 33,60 лв.

Когато играете чрез система пълно комбиниране, вие плащате повече, но пък шанса ви за печалба се увеличава многократно. Именно чрез системи се постигат най-добрите успехи в Тото Джокер!