Системи в Спорт Тото 2 и Комбиниране

Тук ще намерите пълна информация за всички системи на Тото 2 за игрите 6 от 49, 6 от 42 и 5 от 35.

Системите в игрите на Спорт Тото 2 биват системи пълно комбиниране и непълно. Най-използваемите системи, са тези пълно комбиниране. Те са добре познати на залагащите на футбол. Чрез системи с пълно комбиниране най-лесно се печели, но пък залога се увеличава много бързо.

Системите непълно комбиниране или наречени системи със съкратено записване са малко по-сложни и за тях трябва да се информирате, преди да пуснете своя фиш трябва да знаете, че при съкратена система се попълва едноименното поле във фиша, като сумата от отбелязаните числа образува номера на системата.

Ползването на тези системи със съкратено записване се свежда до избиране на определен брой числа с които да се участва, а те се разпределят в отделни комбинации, развитието на които е показано за всяка система поотделно и ние ще публикуваме точно как се попълва системата, с колко числа е и колко струва фиша!

ВАЖНО: Трябва да сте наясно, че дори да играете със системи, не трябва да гледате на тях като на някакво магическо средство, чрез което на 100% ще спечелите!