Тото

Числа от последния тираж на 6 от 49Знаете ли, че от половин век насам, Българския спортен тотализатор е един от големите спонсори на спорта в страната. Това е възможно, чрез приходите, които БСТ генерира, организирайки различни хазартни игри, включващи лотария, тото, лото, както и залози на футболни мачове. Игрите на БСТ са едни от най-достъпните за всички участници и едновременно с това предлагат възможност за печалба на сериозни суми и предметни награди. От няколко години тотализатора вече предлага услугите си и онлайн, посредством онлайн платформата http://toto.bg/.

Числа от последният тираж на Тото 2 – 6 от 49, 6 от 42 и 5 от 35

6 от 49 6 от 42 5 от 35

За да участвате в игрите на Българския спортен тотализатор е необходимо да посетите един от хилядите пунктове разположени в цялата страна, или другия вариант е да се включите безплатно, с регистрация в онлайн сайта. Играейки Спорт Тото, Вие едновременно подпомагате развитието на българският спорт и получавате възможност да спечелите значителна сума, която би променила вашия социален статус. Как да играете Тото 6 от 49, 6 от 42 или 5 от 35 онлайн, научете от нашата инструкция за регистрация на toto.bg.

Проверка на печалби от тотото: 6 от 49, 6 от 42, 5 от 35, Втори тото шанс и Тото Джокер

6 от 49 6 от 42 5 от 35 Втори Тото Шанс Тото Джокер

Тото пунктовете на БСТ са разположени на територията на цялата страна, в по-големите градове те са доста на брой. За да играете за някой от натрупаните джакпоти, просто трябва да попълните фиш от игрите на Спорт Тото 2, в който да маркирате няколко числа, които смятате, че е вероятно да бъдат изтеглени през следващия тираж. Всеки човек си има печеливша комбинация от числа, с която или играе постоянно или ги пуска на ротационен принцип.

За да е валиден вашия тото фиш, трябва да сте задраскали посредством знак Х избраните от Вас числа, като внимавате да не излизате от полето и използвате само черна или синя химикалка. При участие в игрите онлайн, числата се маркират посредством клик с курсора на мишката, там нямате нужда от проверка на печалбите, системата автоматично начислява печалбите.

Ако вече сте пуснали своя фиш, при нас лесно можете да осъществите проверка дали той е печеливш или не. Разберете как да направите най-лесно и сигурно проверка на своя талон, както и на изтеглените числа от последния тираж на 6 от 49 и на всички печалби. Тук сме предоставили възможност за проверка на печалби от тото джокер, втори тото шанс, моментни игри и всичко, което е необходимо за да знаете какво се случва с вашия талон от игрите на спортният тотализатор.

Често възникнали въпроси

Как се формира джакпота в 6 от 49?
Джакпота в 6 от 49 започва с начална сума от 2 милиона лева. Към тази сума се прибавят предвидените печалби, които не се реализират в съответното теглене. По този начин джакпота се натрупва до момента, в който не бъде спечелен.

Кога се тегли последният тираж на тото 6 от 49?
Последният тираж на 6/49 е в неделя. Тегленето всъщност е два пъти седмично, първото от които в четвъртък.

Как да проверя фиш на тото 6 от 49?
Проверка на талон може да направите от тук, или на място в един от пунктовете на БСТ. Онлайн проверката е най-бърза и точна.

Каква част от постъпленията се отделят за печалби?
В Тото 6 от 49 печалбите се формират спрямо 50% от постъпилите суми за играта.

Кога се теглят специалните тиражи на 6 от 49?
Тиражите на Спорт Тото 2 6/49 са редовни, извънредни и специални. Специалните тиражи за 2022г. може да видите от тук.

Какво се печели от играта Втори Тото Шанс 6 от 49?
В играта Втори тото шанс на 6 от 49 може да спечелите извън тиража парична сума или предметна награда, най-голямата за момента е чисто нов лек автомобил.

Как се печели от Тото Джокер 6 от 49?
Ако маркирате секцията с Тото Джокер на вашия талон от игрите на 6 от 49 и уцелите точната позиция, Вие печелите допълнителна парична сума.