Спорт Тото

Числа от тиража на тотото

Числата от Спорт Тото 2

Вижте числата от последния тираж на Спорт Тото 2 за игрите 6 от 49, 6 от 42 и 5 от 35. Направете бърза проверка на своя фиш онлайн и разберете дали печелите джакпота! Числата от тотото се публикуват тук непосредствено след изтеглянето им на живо. Няма нужда да чакате сайта на тотализатора да обнови информацията, проверете числата от тиража днес веднага!

efbet.com
ОФЕРТА ЗА НОВ КЛИЕНТ
18+ | Важат правила и условия

Във всички напълно неконтролируеми вероятностни събития, съпровождащи излизането на числата-топки не ви остава нищо друго, освен да се надявате на късмет! Късмета обаче може да дойде само ако играете редовно и за всеки един тираж на тотото. Следете числата от Спорт Тото 2 тук, информацията се актуализира непосредствено след тегленето по телевизията:

Тото 6/49 Тираж: 56

Дата: 14 юли 2024

 • 5
 • 44
 • 35
 • 31
 • 32
 • 28

Тото 6/42 Тираж: 56

Дата: 14 юли 2024

 • 29
 • 5
 • 20
 • 33
 • 39
 • 40

Тото 5/35 Тираж: 56

Дата: 14 юли 2024

 • 21
 • 25
 • 1
 • 17
 • 4

Тото 5/35 Тираж: 56

Дата: 14 юли 2024

 • 15
 • 20
 • 35
 • 17
 • 16
Съдържание Покажи
efbet.com
ОФЕРТА ЗА НОВ КЛИЕНТ
18+ | Важат правила и условия

Числата от последния тираж на Спорт Тото 2 можете да проверявате от тази страница по-всяко време. Информацията се актуализира непосредствно след всяко теглене и е на ваше разположение. Последния тираж може да проверите и онлайн, както и да отнесете своя фиш за проверка в ТОТО пункт.

Проверка на фиш от Спорт Тото 2?

Не е задължително да имате регистрация в сайта на Българският спортен тотализатор, за да направите проверка на фиш, който сте пуснали в някой от наземните пунктове. Можете да попълните формата, да въведете числата такива, каквито са в реалната квитанция и да натиснете бутон “Проверка”. След секунда ще разберем дали имаме печалба в някоя от игрите, за които сме участвали със съответния фиш.

Ако имаме действащ профил в системата на БСТ, можем да регистрираме своя фиш. Така ще получим известие при печалба, не е нужно да въвеждаме отново числата. Бърза проверка винаги можете да направите на числата от последния тираж и в нашия сайт.

Как да изберем числата от Спорт Тото?

За съжаление, не съществува готова рецепта. Можете да погледнете Спорт тото 6 от 49 последен тираж, за да видите кои са излезли, но и това няма да помогне особено. Шансът за шестица в най-популярната игра се изчислява на около 1 към 14 милиона, като битува мнението, че статистически е по-вероятно да ви удари гръм, отколкото да познаете до едно числата от Тото 6/49.

Но това не значи, че пък точно вие няма да бъдете щастливецът. А и рискът не е голям, залозите в Спорт тото 5 от 35 са дори по-малки, така че срещу колонка от за едноцифрена сума може да се постигне 5-, 6-, или дори 7-цифрена печалба. А какъм успех имаме в тиража, е въпрос на бърза проверка на тото в сайта на БСТ.

Kак да проверяваме фиш от Спорт Тото?

От половин век насам, Българския спортен тотализатор е един от големите спонсори на спорта в страната. Това е възможно, чрез приходите, които БСТ генерира, организирайки различни хазартни игри, включващи лотария, тото, лото, както и залози на футболни мачове. Игрите на БСТ са едни от най-достъпните за всички участници и едновременно с това предлагат възможност за печалба на сериозни суми и предметни награди. От няколко години тотализатора вече предлага услугите си и онлайн, посредством онлайн платформата http://toto.bg/.

Някога спортният тотализатор беше в общи линии единственото или основното развлечение от сферата на хазарта. Сега възможностите за залози са много, като вариантите в интернет нарастват непрекъснато. Но класическото 6 от 49 си остава на почит и хиляди все така попълват добре познатите фишове в търсене на големия късмет. Това си остава най-популярната игра сред предложенията на тотализатора, но възможностите не се изчерпват само с него.

Тото 6/49 е един в платформата на БСТ, която дава възможност да пускаме фишове и да ги проверяваме онлайн. Ще разгледаме кои са игрите, но нека първо да видим как така няма нужда да ходим до пункта, за да си пуснем числата, нито пък имаме нужда да си купим вестник, за да проверим дали са излезли.

Проверка на тото фиш 6 от 42

Проверката на фиш от играта 6 от 42 се извършва изключително лесно в тази страница. Можете да проверите числата веднага след тяхното изтегляне. Нашия сайт публикува информацията с един час по-рано от официалния сайт на тотализатора, така че тук най-бързо ще може да проверите своя фиш с числа 6/42. Джакпота в 6 от 42 не е толкова атрактивен, колкото този в играта 6 от 49, но винаги започва от 300 000 лева. Цената на една комбинация от 6 числа струва 1.10 лева, това означава, че ако попълните целия талон ще дължите 4,40 лева.

Как да играем Тото онлайн?

Никак не е трудно – доброто старо тото стои адекватно и в интернет среда. Сайтът на Българския спортен тотализатор изглежда напълно адекватен за съвременните изисквания, като възможност на потребителите да се регистрират и да играят изцяло онлайн. Процесът по създаване на профил е много бърз, като трябва да се въведат следните данни:

 • Потребителско име и парола. Трябва да си измислим уникален username, който може да съдържа само букви и цифри.
 • Електронна поща. Там ще бъде изпратен линкът за активация на профила.
 • Име и фамилия. Трябва да впишем истинските данни.
 • Идентификатор. Тук най-често се въвежда ЕГН. Това означава, че можем да имаме само един активен профил за едно физическо лице.

Може да се посочи и телефон, но не е задължително. За да играем в интернет 6 от 42 или друга игра на БСТ, трябва да сме пълнолетни. След като завършим процеса на регистрация, трябва да активираме профила си през линка, който ще получим на посочения e-mail.

Как да депозираме и теглим средства от toto.bg?

След създаване на профила трябва да заредим сметката си, като можем да използваме два основни метода за депозит.

 • Дебитна или кредитна карта
 • Превод през системата Epay.bg

При трансфер с банкова карта от БСТ не удържат такси, но такива могат да бъдат начислени от банката, която е издала пластиката. При превод през Epay.bg (или на каса на EasyPay, откъдето също може да бъде заредена сметката в системата за онлайн разплащания) има изискване за минимална сума от 10 лева за вноска.

При печалба в Спорт тото 5 от 35 или 6 от 49 сумата се начислява по нашата сметка в системата на БСТ. Ако искаме да изтеглим средства, не е задължително да трансферираме пълния размер на това, което имаме в баланса. Но трябва да знаем, че при теглене на средства през системата на БОРИКА се начислява банкова такса в размер на 1.4% от заявената сума, докато при Еpay такса не се удържа.

Минималната сума за теглене е 10 лв. А ако имаме късмета да ударим над 10 000 лева, тогава вече трябва да се явим на място в централата на Българския спортен тотализатор, да представим освен фиша и документ за самоличност, като печалбата се превежда по посочена от нас банкова сметка. Със сигурност всеки си мечтае да стигне до този момент.

Какви игри предлага Тото 2?

Можем да кажем, че спектърът в платформата на българския тотализатор е достатъчно широк, за да предложи разнообразни възможности играчите. Държавното тото предлага на своите потребители следните игри, които могат да се открият както в онлайн версията, така и в традиционните пунктове.

В секция тото 1 намираме спортните прогнози, но те не са фактор, при който тотализаторът може да се пребори с частните букмейкъри. Под общото название пък откриваме редица игри, при които късметът е основният, а защо не и единственият фактор по пътя към успеха.

Игрите от Спорт Тото

Най-предпочитаните игри на тотализатора остават тези от Спорт Тото 2. Тук са най-големите джакпоти, най-големите печалби и най-големите възможности. Основните игри на Тото 2 са добре познатите

 • 6 от 49
 • 6 от 42
 • 5 от 35

както и съпътстващите ги игри:

 • Втори тото шанс
 • Тото Джокер
 • Зодиак
 • Рожден ден

В рамките на един фиш могат да присъстват две или три от посочените игри – така например при пуснат фиш в Спорт тото 6 от 42 можем да имаме на същата квитанция шанс за печалба от Втори тото шанс, както и от Тото Джокер, ако сме играли за последната възможност.

При нея се отбелязват позиции от серийния номер на фиша, като освен тях трябва да има и съвпадение на съответните цифри, но играчът трябва да заяви специално, че участва, отбелязвайки тези числа. А Втори тото шанс важи и за трите класически игри на БСТ – както за Тото 6 от 49, така и за 6 от 42 и 5 от 35. Така че не трябва да забравяме, когато си проверяваме числата от тотото, да хвърлим поглед и към тази опция.

Зодиак и Рожден ден пък са две от по-новите игри в Спорт тото. При тях има закачка с някои редовни играчи, които избират числата за Тото 2 6 от 49 или Тото 5 от 35, като отбелязват рождени дати на близки и любими хора. Е, с рожден ден това вече може се прави не само с датата, но с месеца, годината, че дори и с деня от седмицата. Както и при стандартните игри, проверка на тото в сайта на БСТ може да се прави за игрите Зодиак и Рожден ден.

Спорт Тото 2 6 от 49

Най-популярната игра и тази с най-голям джакпот от Тото 2 е 6 от 49. Тук целта е да се уцелят 6 от 49 числа, които се теглят на случаен принцип. Играте се играе като участника попълва фиш, в който си избира 6 числа, а може да се направи залог и чрез система. Тото 2 6 от 49 се играе с попълване на фиш както в наземен пункт, така и онлайн на toto.bg.

За удобство на тото маниаците, с един фиш може да се играе в няколко последователни тиража, за целта просто трябва да се маркира полето Абонамент. Важно е да се знае, че ако сте играл например за 5 последователни тиража и имате печалба в третия от тях, парите ще ви бъдат изплатени след като приключи и последния тираж от маркираните пет.

Проверка на числата от последния тираж 6 от 49

Информация за числата от последния тираж на спорт тото 6 от 49 винаги ще намерите тук. Изтеглените числа от последния тираж автоматично се актуализират и можете лесни и бързо да проверите дали вашия фиш печели. Проверка на фиш 6 от 49 може да се направи както на място в Тото пункта, така и онлайн в сайта toto.bg. Ако сте играли онлайн няма нужда да извършвате проверка дали печелите нещо от своя фиш 6 от 49, системата автоматично проверява и начислява печалбата директно в игралния акаунт.

Кога се теглят числата от Спорт Тото?

Тиражите на Спорт Тото 2 6 от 49, 6 от 42 и 5 от 35 се теглят два пъти седмично. Веднъж в четвъртък и веднъж в неделя. Има редовни и специални тиражи. Разликата е, че за стойността на една колонка в специален тираж е на по-висока цена, от тази на редовния тираж.

Джакпот от Спорт Тото 2

Джакпота се формира като се отдели половината сума от направените залози за съответната игра от Тото 2. Например началната сума на джакпота за 6 от 49 е 2 милиона лева, която след всеки следващ тираж, в който не е уцелена шестица се увеличава спрямо постъпленията. Най-висок джакпота е в Тото 2 6 от 49 – от 2 милиона нагоре, като достига до доста сериозни размери. При 6 от 42 сумата е значително по-ниска, в порядъка на 200 – 300 хиляди лева, а в играта 5 от 35 джакпот няма.

Къде да пуснем своя фиш?

Тото пунктовете на БСТ са разположени на територията на цялата страна, в по-големите градове те са доста на брой. За да играете за някой от натрупаните джакпоти, просто трябва да попълните фиш от игрите на Спорт Тото 2, в който да маркирате няколко числа, които смятате, че е вероятно да бъдат изтеглени през следващия тираж. Всеки човек си има печеливша комбинация от числа, с която или играе постоянно или ги пуска на ротационен принцип.

За да е валиден вашия тото фиш, трябва да сте задраскали посредством знак Х избраните от Вас числа, като внимавате да не излизате от полето и използвате само черна или синя химикалка. При участие в игрите онлайн, числата се маркират посредством клик с курсора на мишката, там нямате нужда от проверка на печалбите, системата автоматично начислява печалбите.

Ако вече сте пуснали своя фиш, при нас лесно можете да осъществите проверка дали той е печеливш или не. Разберете как да направите най-лесно и сигурно проверка на своя талон, както и на изтеглените числа от последния тираж на 6 от 49 и на всички печалби. Тук сме предоставили възможност за проверка на печалби от тото джокер, втори тото шанс, моментни игри и всичко, което е необходимо за да знаете какво се случва с вашия талон от игрите на спортният тотализатор.

Често задавани въпроси

Как се формира джакпота в 6 от 49?

Джакпота в 6 от 49 започва с начална сума от 2 милиона лева. Към тази сума се прибавят предвидените печалби, които не се реализират в съответното теглене. По този начин джакпота се натрупва до момента, в който не бъде спечелен.

Кога се тегли последният тираж на спорт тото 6 от 49?

Последният тираж на 6/49 е в неделя. Тегленето всъщност е два пъти седмично, първото от които в четвъртък.

Как да проверя фиш на тото 6 от 49?

Проверка на талон може да направите от тук, или на място в един от пунктовете на БСТ. Онлайн проверката е най-бърза и точна.

Каква част от постъпленията се отделят за печалби?

В Тото 6 от 49 печалбите се формират спрямо 50% от постъпилите суми за играта.

Кога се теглят специалните тиражи на 6 от 49?

Тиражите на Спорт Тото 2 6/49 са редовни, извънредни и специални. Специалните тиражи за 2022г. може да видите от тук.

Какво се печели от играта Втори Тото Шанс 6 от 49?

В играта Втори тото шанс на 6 от 49 може да спечелите извън тиража парична сума или предметна награда, най-голямата за момента е чисто нов лек автомобил.

Как се печели от Тото Джокер 6 от 49?

Ако маркирате секцията с Тото Джокер на вашия талон от игрите на 6 от 49 и уцелите точната позиция, Вие печелите допълнителна парична сума.

Числата от спорт тото 6 от 49 последен тираж