Топ залози

Топ прогнози футбол за днес

Над 500 лева бонус за спорт 👇

Топ 5 залози за 01 дек 2022:

Двубой Прогноза Коеф.*
Канада – Мароко Под 2,5 1.60
Хърватия – Белгия 1.70
Коста Рика – Германия
Над 3,5 1.80
Япония – Испания Под 3,5 1.44
Лудогорец – Левски 1 1.61
100% до 100 лв Бонус за Спорт от bet365 Важат срокове и условия | 18+

В „Топ залози“ ще намерите най-сигурните прогнози футбол за днес. Ежедневно, пет футболни срещи, които са сред най-залаганите в Европа. Това са така наречените най-популярни футболни прогнози за деня и се публикуват при налична информация всеки ден, между 08:00 и 10:00 часа сутринта. Прогнозите обхващат различни опции за залог, най-често това са залози за краен победител и залози на голове.

Футболните прогнози в Топ залози извеждат знака, получил най-масови залози през последните 24 часа. Пътя на парите във футбола не винаги е сигурен показател, но често там се крие успеха! Познаваемостта е достатъчно висока, не липсват поредиа от 100 процентови резултати. Статистиката на топ залозите може да проследите лесно, всеки ден публикуваме резултатите от предходния тук:

Последни резултати:

Двубой Прогноза Резултат
Австралия – Дания Гол/Гол Загубена прогноза
Тунис – Франция 2 и Над 2,5 Загубена прогноза
Полша – Аржентина
Гол/Гол Загубена прогноза
Саудитска Арабия – Мексико Над 2,5 win
Латина – Монополи Под 2,5 win

ВАЖНО: За да се възползвате максимално от най-добрите условия за спортни залози онлайн в България, най-високи коефициенти и различни опции, както и за да увеличите предимството си пред онлайн букмейкърите, екипа на 7dniprognozi.com препоръчва да се регистрирате задължително в трите най-коректни компании с лиценз в България. За залози на футбол, най-добрия възможен букмейкър в момента е бет365! Регистрирайте се и се възползвайте от началните бонуси за добре дошъл, отваря Ви се възможност да придобиете стотици левове под формата на кредити за залози и директен кеш бонус. Възползвайте се от предлаганите бонуси и промоции на водещите компании:

Внимание: началните бонус оферти са само за нови клиенти и съдържат определени правила, условия и изключения на съответния букмейкър. Придържайте се към отговорна игра +18!

Как да спечелим от Топ залози?

Най-важно е да използвате информацията разумно. Подбирайте не повече от три  мача за деня, или включете всички срещи използвайки системи за пълно комбиниране. Доверявайте се само на доказани в бранша букмейкъри с лиценз в България, за предпочитане е чуждестранни компании. Прогнозите са въз основа пътя на парите, проследяване на тенденцията и анализ извършен с наличните статистически данни, с които екипа разполага. Обръщаме внимание, че печалбите не са гарантирани! Залагайте със сума, която можете да си позволите да загубите, и която няма да се отрази на Вашето психическо състояние. Комбинирайте заложните си фишове и с ежедневните предложения на 7dniprognozi от раздел Права колонка за днес.

Къде да залагаме?

Чуждестранните букмейкъри с лиценз в България са най-доброто място за Вашите спортни залози. Утвърдени на големите европейски и световни пазари, с богат опит и история, репутацията на bet365 ги поставя на първо място, а друга добра възможност е австрийската компания собственост на GVC Holdings – bwin!

Какво означават съкращенията в таблиците?

Съкращенията в таблиците са различните опции за залог, ето ги най-често използваните от тях:

 • 1Х2 – залог за краен победител
 • Под 2,5 – двубоя ще завърши с отбелязани по-малко от три гола
 • Над 2,5 – двубоя ще завърши с отбелязани повече от два гола
 • Гол/Гол – и двата отбора ще отбележат гол
 • Няма гол – само единия отбор ще отбележи гол или нито един от двата отбора няма да вкара
 • ПП/КР – прогноза за първо полувреме и краен резултат
 • 1 (-1,5 АХ) – отбора домакин да победи с разлика от поне два гола (азиатски хендикап)
 • Над 2,5 и Гол/Гол – двубоя да завърши с над два отбелязани гола и двата отбора да отбележат гол
 • 1 да победи на 0 – отбора домакин да победи без да допусне гол
 • win – позната прогноза
 • Загубена прогноза – губеща прогноза
Топ Залози на Футбол за Днес