Топ залози

Топ 5 Залози за мачовете ДнесТоп Залози за 26 юни

Двубой Прогноза Коеф.*
Словакия – Румъния Над 2,5 1.70
Украйна – Белгия 2 1.60
Чехия – Турция Х2 1.72
Грузия – Португалия ПП/КР 2 2.10
Южна Африка – Мозамбик 1 1.72

В „Топ залози“ ще намерите най-популярните залози на футбол за днес. Ежедневно, пет футболни срещи, които са сред най-залаганите в Европа. Това са така наречените най-популярни футболни прогнози за деня и се публикуват при налична информация всеки ден, между 08:00 и 10:00 часа сутринта. Прогнозите обхващат различни опции за залог, най-често това са залози за краен победител и залози на голове.

Най-популярните залози на футбол

Футболните прогнози в Топ залози извеждат знака, получил най-масови залози през последните 24 часа. Пътя на парите във футбола не винаги е сигурен показател, но често там се крие успеха! Познаваемостта е достатъчно висока, не липсват поредиа от 100 процентови резултати. Статистиката на топ залозите може да проследите лесно, всеки ден публикуваме резултатите от предходния тук:

Последни резултати:

Двубой Прогноза Резултат
Нидерландия – Австрия Гол/Гол win
Франция – Полша Над 2,5 Загубена прогноза
Англия – Словения Над 2,5 Загубена прогноза
Дания – Сърбия 1 Загубена прогноза
Бразилия – Коста Рика Над 2,5 Загубена прогноза

Как да спечелим от Топ залози?

Най-важно е да използвате информацията разумно. Подбирайте не повече от три мача за деня, или включете всички срещи използвайки системи за пълно комбиниране. Доверявайте се само на доказани в бранша букмейкъри с лиценз в България, за предпочитане е чуждестранни компании. Прогнозите са въз основа пътя на парите, проследяване на тенденцията и анализ извършен с наличните статистически данни, с които екипа разполага. Обръщаме внимание, че печалбите не са гарантирани! Залагайте със сума, която можете да си позволите да загубите, и която няма да се отрази на Вашето психическо състояние. Комбинирайте заложните си фишове и с ежедневните предложения на 7dniprognozi от раздел Права колонка за днес.

Къде да залагаме?

Използвайте само лицензираните компании в България. Списъка е публикуван в страницата на НАП!

Какво означават съкращенията в таблиците?

Съкращенията в таблиците са различните опции за залог, ето ги най-често използваните от тях:

 • 1Х2 – залог за краен победител
 • Под 2,5 – двубоя ще завърши с отбелязани по-малко от три гола
 • Над 2,5 – двубоя ще завърши с отбелязани повече от два гола
 • Гол/Гол – и двата отбора ще отбележат гол
 • Няма гол – само единия отбор ще отбележи гол или нито един от двата отбора няма да вкара
 • ПП/КР – прогноза за първо полувреме и краен резултат
 • 1 (-1,5 АХ) – отбора домакин да победи с разлика от поне два гола (азиатски хендикап)
 • Над 2,5 и Гол/Гол – двубоя да завърши с над два отбелязани гола и двата отбора да отбележат гол
 • 1 да победи на 0 – отбора домакин да победи без да допусне гол
 • – позната прогноза
 • Загубена прогноза – губеща прогноза

Трудно ли излизат мачовете?

Да реализираш печалба от футболни прогнози с топ залози е трудно, но не и непостижимо. Когато залагате на пет или повече на брой различни селекции, математическите шансове за успех не са много високи, но всъщност точно по този начин стават големите удари с малък залог!

Когато залагате с петорен акумулатор, коефициента е доста висок, а печалбата е голяма дори с минимален залог от 1 или 5 лева. Важно е да знаете, че печалба се изплаща само когато се прогнозират и познаят правилно всички срещи. Има обаче и друга възможност да спечелите от акумулатор залог, когато използвате опцията „Затвори залог“. Това изключително полезна функция, чрез която можете да си гарантирате доста висок процент на печалба, дори при лошо стечение на обстоятелствата.

Как се изчислява печалбата?

Печалбата се изчислява много просто и лесно се разбира колко бихте спечелили с определен залог. При комбинираният залог се умножават коефициентите на всяка една селекция, а полученият резултат се умножава по вашият залог. Ето и нагледен пример: ако всяка една от селекциите в петорен акумулатор е с 2.00 коефициент, а вашият залог е 10 лева, то крайният резултат се изчислява по следната формула:

2х2х2х2х2=32 коефициент х 10 лева= 320 лева печалба

В посоченият пример, печалбата от 320 лева включва и залога от 10 лева, така че чистата печалба е 310 лева. В случай, че сте използвали опцията „Затвори залог“, размера на печалбата е съвсем различен и обявен при потвърждаване на функцията.

Предимства и недостатъци

Акумулатор залозите имат своите предимства и недостатъци. Основният плюс на акумулатор залозите е възможността, да реализирате голяма печалба с нисък залог. Рискувате малко пари, а очаквате голяма печалба, но трябва да сте наясно, че трудно ще изкарвате пари по този начин всеки ден. При акумулатор залозите, печалбата е единична, удар, които не е ясно кога ще се реализира, затова се използват повече като забавление, отколкото да се търси печалба в дългосрочен план.

Недостатък на залозите в права колонка е големият риск. Много трудно се познават пет или повече мача в комбинация, но дори веднъж седмично да успеете, печалбата ще покрива загубите. Всеки, които е печелил от права колонка знае, че понякога, само един точен удар може да се окаже достатъчен за доста голям период от време.

Как да залагаме успешно с акумулатор

Трябва да знаете, че акумулаторите са най-рисковия тип футболни залози. Често ще губите своя залог, причината в много случай може да касае само един мач и само един гол да реши неблагоприятно изхода от цялата колонка. Разпределете добре своята банка и не залагайте на един фиш в акумулатор с повече от 5 или 10% от банката за месеца.

Препоръчително е да намалите броя на избраните селекции, като той не надвишава пет мача. С добавянето на повече селекции към фиша, евентуалната печалба наистина се увеличава драстично, но със същият темп спадат и шансовете за реализирането и.

Когато залагате с акумулатор, стремете са да избирате селекции с 50/50 шанс за краен изход. Използвайте опцията Двоен шанс, залози на голове и азиатски хендикап. По-този начин повишавате сериозно шанса си, избягвайте да търсите залог за краен изход 1-Х-2.

НЕ избирайте селекции с ниски коефициенти. Тези ниски коефицеинти често са заблуждаващи и ползата от тях е минимална в сравнение с риска. При избор на нисък коефициент, възвращаемостта автоматично намалява, а идеята на акумулатора е точно обратната – целта е голяма печалба!

Застраховай своя акумулатор

Застраховайте своя залог. ДА, правилно ме разбрахте. Много компании за залози, включително предлагат различни видове застраховки на колонките. Тези застраховки намалят общият коефициент, но пък например гарантират печалба ако само една селекция е губеща. Друг тип застраховка е когато букмейкъра връща залога когато само една селекция се окаже губеща. Това е много добра опция и горещо препоръчителна за използване.

При някой сайтове за залози няма застраховка на колонката, но пък се предлага допълнителен процент на сума към печалбата в зависимост от това колко на брой селекции е акумулатора. Този процент понякога достига до 100% от очакваната печалба, което може да се окаже голям удар!

Топ Залози на Футбол за Днес