Топ залози

Топ 5 Залози за мачовете ДнесТоп залози за 17 април 2024:

Двубой Прогноза Коеф.*
Байерн Мюнхен – Арсенал Гол/Гол 1.75
Ман Сити – Реал Мадрид 1 1.65
Бран – ХамКам 1 1.30
Молде – ОДД 1 1.33
ЦСКА – Ботев Пловдив 1 1.65

В „Топ залози“ ще намерите най-сигурните прогнози за футбол днес. Ежедневно, пет футболни срещи, които са сред най-залаганите в Европа. Това са така наречените най-популярни футболни прогнози за деня и се публикуват при налична информация всеки ден, между 08:00 и 10:00 часа сутринта. Прогнозите обхващат различни опции за залог, най-често това са залози за краен победител и залози на голове.

Топ залози на футбол

Футболните прогнози в Топ залози извеждат знака, получил най-масови залози през последните 24 часа. Пътя на парите във футбола не винаги е сигурен показател, но често там се крие успеха! Познаваемостта е достатъчно висока, не липсват поредиа от 100 процентови резултати. Статистиката на топ залозите може да проследите лесно, всеки ден публикуваме резултатите от предходния тук:

Последни резултати:

Двубой Прогноза Резултат
Барселона – ПСЖ 1 Загубена прогноза
Бристол – Кеймбридж Гол/Гол Загубена прогноза
Оксфорд – Линкълн 1 Загубена прогноза
Колчестър – Гримзби Гол/Гол Загубена прогноза
Бъртън – Челтнам Под 2,5 Загубена прогноза

ВАЖНО: За да се възползвате максимално от най-добрите условия за спортни залози онлайн в България, най-високи коефициенти и различни опции, както и за да увеличите предимството си пред онлайн букмейкърите, екипа на 7dniprognozi.com препоръчва да се регистрирате задължително в най-добрия букмейкър с лиценз в България – Бетано! Betano е най-добрия възможен букмейкър в момента, предлагаш най-добри условия и оферти! Регистрирайте се и се възползвайте от бонусите за добре дошъл, отваря Ви се възможност да придобиете хиляди левове за залози и директен кеш.

ВАЖНО: началните бонус оферти се предлагат само за нови клиенти на Betano и съдържат определени правила, условия и изключения. Моля, придържайте се към отговорна игра!

Как да спечелим от Топ залози?

Най-важно е да използвате информацията разумно. Подбирайте не повече от три мача за деня, или включете всички срещи използвайки системи за пълно комбиниране. Доверявайте се само на доказани в бранша букмейкъри с лиценз в България, за предпочитане е чуждестранни компании. Прогнозите са въз основа пътя на парите, проследяване на тенденцията и анализ извършен с наличните статистически данни, с които екипа разполага. Обръщаме внимание, че печалбите не са гарантирани! Залагайте със сума, която можете да си позволите да загубите, и която няма да се отрази на Вашето психическо състояние. Комбинирайте заложните си фишове и с ежедневните предложения на 7dniprognozi от раздел Права колонка за днес.

Къде да залагаме?

Чуждестранните букмейкъри с лиценз в България са най-доброто място за Вашите спортни залози. Утвърдени на големите европейски и световни пазари, с богат опит и история, репутацията на betano ги поставя на първо място, а друга добра възможност е австрийската компания собственост на GVC Holdings – bwin!

Какво означават съкращенията в таблиците?

Съкращенията в таблиците са различните опции за залог, ето ги най-често използваните от тях:

 • 1Х2 – залог за краен победител
 • Под 2,5 – двубоя ще завърши с отбелязани по-малко от три гола
 • Над 2,5 – двубоя ще завърши с отбелязани повече от два гола
 • Гол/Гол – и двата отбора ще отбележат гол
 • Няма гол – само единия отбор ще отбележи гол или нито един от двата отбора няма да вкара
 • ПП/КР – прогноза за първо полувреме и краен резултат
 • 1 (-1,5 АХ) – отбора домакин да победи с разлика от поне два гола (азиатски хендикап)
 • Над 2,5 и Гол/Гол – двубоя да завърши с над два отбелязани гола и двата отбора да отбележат гол
 • 1 да победи на 0 – отбора домакин да победи без да допусне гол
 • win – позната прогноза
 • Загубена прогноза – губеща прогноза
Топ Залози на Футбол за Днес