Пълно комбиниране системи Еврофутбол

Залозите в Еврофутбол често се осъществяват чрез системи пълно комбиниране, където шанса за печалба се увеличава, но пък респективно залога се увеличава, а печалбата е далеч по-ниска отколкото при най-популярният залог – права колонка.

Не пропускайте букмейкърите с лиценз в България:

Офертите са валидни за нови клиенти 18+

В тази страница ще Ви предоставим полезна информация относно всички системи пълно комбиниране в офлайн букмейкъра Еврофутбол. Системите в Еврофутбол доскоро се изчисляваха много трудно, и във всеки пункт имаше книга с инструкции. Днес изчисляването на системите пълно комбиниране в Еврофутбол е изключително лесно, като за целта ви е необходим само калкулатор.

В поместената схема, можете да се запознаете с броя на колонките и печалбите при системи пълно комбиниране в Еврофутбол:

Система пълно комбиниране в Еврофутбол

На ред „Брой комбинирани срещи“ от 1 до 15 е броя на прогнозираните от Вас срещи в система пълно комбиниране. В колонката „Условие“ е минималният брой срещи избрани от вас за система пълно комбиниране, от който ще реализирате печалба. Например при избрани и заложени на общо пет срещи (комбинирани пет мача) и избрано условие (от колонката Условие) 3, то вашата система пълно комбиниране ще бъде с 10 колонки. За да заложите по 1 лев на колонка залога ви ще бъде общо 10 лева. При познати 5 срещи ще спечелите коефициента на всеки три от мачовете комбиниран един с друг, общо 10 пъти, или с други думи казано, използвайки равен коефициент ще се получи следното:

Избираме система пълно комбиниране 3 от 5, което е общо 10 колонки. И петте мача са с по 2.00 коефициент. Заложили сме общо по 1 лв. на колонка или общо 10 лева. При познати три срещи, печалбата ни ще бъде една колонка,  или 2х2х2х1= 8 лв. При познати 4 срещи, печалбата ни ще бъде 4 колонки или ((2х2х2)+(2х2х2)+(2х2х2)+(2х2х2))Х1= 32 лева. При познати пет срещи, печалбата ни ще бъде 10 колонки, или ((2х2х2)+(2х2х2)+(2х2х2)+(2х2х2)+(2х2х2)+(2х2х2)+(2х2х2)+(2х2х2)+(2х2х2)+(2х2х2))Х1= 80 лева. Ако обаче не използваме система пълно комбиниране и заложим 10 лв. както бе примера на права колонка от пет срещи с по 2.00 коефициент, то печалбата ни при познати пет срещи ще бъде (2х2х2х2х2)Х10= 320 лв. Разликата е сериозна, както и риска.

Еврофутбол системите за пълно комбиниране се препоръчват за игра с големи коефициенти, където действително може да се потърси по-голяма печалба, като се рискува с непознаването на няколко мача. При използването на системи пълно комбиниране в Еврофутбол трябва да изчислите така, че при минималното условие, както преди 3 от 5, при познати само три срещи да сте на печалба, а всеки следващ познат мач да носи вече значително по-голяма печалба.

Препоръчваме системи пълно комбиниране за нашите прогнози Права колонка, както и за тези, който предпочитат да заложат на най-популярните залози за деня представени в съответния раздел „Топ залози„.

Системи пълно комбиниране можете да използвате както в Еврофутбол, така и в Efbet системата на букмейкъра сама изчислява какъв залог трябва да направите, като накрая показва максималната печалба. Efbet определено остава по-добрия избор за подобни залози, както и за залог права колонка, тъй като предлагат значително по-високи коефициенти и бонус от 100 лева!

Ето къде точно трябва да въввдете ПРОМО КОД 337 като последваш този линк и натиснеш на бутона „РЕГИСТРАЦИЯ“:Ефбет промо код 337