Еврофутбол Системи Пълно комбиниране

Еврофутбол Системи

Залозите в Еврофутбол често се осъществяват чрез системи пълно комбиниране, където шанса за печалба се увеличава, респективно и залога, но крайната печалба е далеч по-ниска отколкото при най-популярният залог – права колонка, където коефициентите на срещите се умножават, след което се умножават по самия залог. Еврофутбол системите пълно комбиниране са добре познати на всеки залагащ и от онлайн букмейкърите, като при тях характерното е, че използват пълен брой колонки – например система 4 от 6 има 15 колонки. Преди години съществуваха и еврофутбол системи непълно комбиниране, от които се изваждат определен брой колонки, и при които е възможно един и същ брой познати срещи да дават различен брой колонки, но след въвеждане на новия софтуер в Еврофутбол тези системи са неизползваеми.

Eurofootball – полезна информация

В тази страница ще Ви предоставим полезна информация относно всички системи пълно комбиниране в офлайн букмейкъра Еврофутбол. Системите в Еврофутбол доскоро се изчисляваха много трудно, и във всеки пункт имаше книга с инструкции. Днес изчисляването на системите пълно комбиниране в Еврофутбол е изключително лесно, като за целта ви е необходим само калкулатор.
В поместената схема, можете да се запознаете с броя на колонките и печалбите при системи пълно комбиниране в Еврофутбол:

Система пълно комбиниране в Еврофутбол

На ред „Брой комбинирани срещи“ от 1 до 15 е броя на прогнозираните от Вас срещи в система пълно комбиниране. В колонката „Условие“ е минималният брой срещи избрани от вас за система пълно комбиниране, от който ще реализирате печалба. Например при избрани и заложени на общо пет срещи (комбинирани пет мача) и избрано условие (от колонката Условие) 3, то вашата система пълно комбиниране ще бъде с 10 колонки. За да заложите по 1 лев на колонка залога ви ще бъде общо 10 лева. При познати 5 срещи ще спечелите коефициента на всеки три от мачовете комбиниран един с друг, общо 10 пъти, или с други думи казано, използвайки равен коефициент ще се получи следното:

Избираме система пълно комбиниране 3 от 5, което е общо 10 колонки. И петте мача са с по 2.00 коефициент. Заложили сме общо по 1 лв. на колонка или общо 10 лева. При познати три срещи, печалбата ни ще бъде една колонка,  или 2х2х2х1= 8 лв. При познати 4 срещи, печалбата ни ще бъде 4 колонки или ((2х2х2)+(2х2х2)+(2х2х2)+(2х2х2))Х1= 32 лева. При познати пет срещи, печалбата ни ще бъде 10 колонки, или ((2х2х2)+(2х2х2)+(2х2х2)+(2х2х2)+(2х2х2)+(2х2х2)+(2х2х2)+(2х2х2)+(2х2х2)+(2х2х2))Х1= 80 лева. Ако обаче не използваме система пълно комбиниране и заложим 10 лв. както бе примера на права колонка от пет срещи с по 2.00 коефициент, то печалбата ни при познати пет срещи ще бъде (2х2х2х2х2)Х10= 320 лв. Разликата е сериозна, както и риска.

Най-добрата система за еврофутбол

Еврофутбол системите за пълно комбиниране се препоръчват за игра с големи коефициенти, където действително може да се потърси по-голяма печалба, като се рискува с непознаването на няколко мача. При използването на системи пълно комбиниране в Еврофутбол трябва да изчислите така, че при минималното условие, както преди 3 от 5, при познати само три срещи да сте на печалба, а всеки следващ познат мач да носи вече значително по-голяма печалба.

Препоръчваме системи пълно комбиниране за нашите прогнози Права колонка, както и за тези, който предпочитат да заложат на най-популярните залози за деня представени в съответния раздел „Топ залози„.

Системи пълно комбиниране можете да използвате както в Еврофутбол, така и в Betano. Системата на букмейкъра сама изчислява какъв залог трябва да направите, като накрая показва максималната печалба. Betano определено остава най-добрия избор за подобни залози, както и за залог права колонка, тъй като предлагат значително по-високи коефициенти и бонус за нови клиенти!

Възползвай се от актуалната оферта на Betano за нов клиент:

БОНУС ЗА ЗАЛОЗИ ДО 300 ЛЕВА

*важат правила, условия и изключения! Придържайте се към Отговорна Игра 18+