Efbet - невероятното усещане от победата! (18+)

Еврофутбол прогнози и фишове права колонка

Прогнози от букмейкъра Еврофутбол
Еврофутбол прогнози

В раздел Еврофутбол прогнози ще откриете подбрани прогнози за предстоящите срещи предлагани за залози от Еврофутбол. Еврофутбол е най-популярния букмейкър в България, предлагащ офлайн залози на широк кръг от спортни събития. Коефициентите предлагани Еврофутбол са значително по-ниски в сравнение с коефициентите прелдлагани от онлайн букмейкърите, поради което трябва да сте много точни с направените от Вас прогнози за да спечелите!

Тук в тази категория ще Ви представим майсторски еврофутбол прогнози за да Ви помогнем при поставянето на вашите залози. Тръпката да спечелиш и получиш веднага парите си наистина е голяма, но не забравяйте, че и големите лицензирани букмейкъри в България (efbet, Efbet, Winbet, Betfair) предлагат изключително бързи начини за теглене, като например през Ипей, или Изипей, с което времето да получите вашите пари е сведено до няколко минути! Най-качествените еврофутбол прогнози за само при нас, затова не пропускайте възможността да прегледате нашите предложения, а сега нека Ви разкажем кои всъщност са Еврофутбол?

Еврофутбол прогнози за висок адреналин!

Букмейкъра Еврофутбол е най-добре познат на родените през 70-те и 80-те години на миналия век, когато през 1990 година букмейкъра стартира своята дейност. Еврофутбол е офлайн букмейкър, който към момента разполага с мрежа от над 1000 пункта за залози и за него работят над 1800 души. Макар и офлайн, букмейкъра предлага доста интересни възможности за залог, като покрива и доста различни спортове. Компанията притежава много добре развит уебсайт, където ще откриете доста интересна информация. Единствения недостатък както знаете е, че Еврофутбол не приема залози онлайн, както и предлага малко по-ниски коефициенти от онлайн аналогичните компании. За сметка на ниските коефициенти обаче, в пунктовете на Еврофутбол можете да прекарате страхотни моменти. Всеки от тях разполага с компютри със свободен интернет достъп, големи телевизори, напитки и т.н. Можете да гледате футбол с приятели, да залагате, да пиете по бира и да се забавлявате.

Въпреки, че е офлайн букмейкър, в пунктовете на Еврофутбол можете спокойно да залагате на спорт на живо. Коефициентите за всеки наличен момент са налични в сайта на букмейкъра, а и всеки един управител на пункт, може да Ви ги предостави преди да осъществите своя залог. В пункта спокойно можете да проследите всичките еврофтубол резултати онлайн със съответната статистика. В сайта на букмейкъра е налична информация и за седмичните джакпотигри, където със залог от няколко стотинки, можете да грабнете суми в порядъка на няколко десетки хиляди лева! Залозите в Еврофутбол се извършват чрез попълване на хартиен фиш. Фишовете са по образец на Еврофутбол и са безплатни във всеки един пункт. За да изтеглите печалбата си трябва да разполагате с Вашия заложен фиш и той да не е с нарушена цялост. Освен на стандартните залози за победител в крайния резултат, имате възможност да избирате от доста опции за залог. В помощ на залагащия пък, букмейкъра издава специален вестник Еврофутбол, който излиза два пъти седмично и съдържа интересни футболни прогнози и предложения за залози! А сега вижте и нашите предложения за залог и еврофутбол прогнози за големи печалби!