Еврофутбол Прогнози, Резултати, Тиражи и Системи

еврофутболЕврофутбол Прогнози за Днес

Защо се търсят Еврофутбол Прогнози?

Макар и да работи офлайн и да предлага само залози в наземните си пунктове, интересите към спортните залози в Еврофутбол през годините не намаляват. Много от утвърдените и улегнали вече играчи предпочитат да играят именно в Еврофутбол, тъй като тук няма риск от лимитиране, както и риск от проблеми с изплащане на печалбите. Печалбите се изплащат моментално (до определен размер), а огромните суми само по-банков път, но пак  доста по-бързо и с по-малко оторизации и верификации. Именно поради тази причина в този раздел ще публикуваме най-сигурните според нашия типстър залози.

Кратко представяне на компанията Еврофутбол

Повече от 25 години Еврофутбол е словосъчетанието, което става нарицателно за любителите на спортните залози. Търговска марка, която продължава да действа както в реалния свят, така и във виртуалната реалност, но не трябва да ги бъркате с брандът efbet, тъй като онлайн букмейкъра е собственост на „БроБет Лимитед“, със собственици Цветомир Найденов и Боян Найденов. Правете винаги разлика между двете, въпреки че се изписват и търсят по сходен начин като evrofotbol bg, evrofutbol bg, evrofutbol 24). Когато говорим за Еврофутбол, в момента това име стои върху всички букмейкърски пунктове и кафенета, които приемат залози на място.

Еврофутбол резултати

Въпреки, че е офлайн, това не означава, че клиентът няма достъп до необходимата му информация и онлайн. Сайтът Eurofootball.bg предоставя на потребителите възможност да се запознаят с програмите на футболните мачове, както и на останалите спортни събития, на които може да се играе. В уеб пространството са изнесени коефициентите на букмейкъра за съответните тиражи, които съвпадат с тези в пункта за залагане. Може и да се получат няколко стотни разлика понякога, ако измине известно време между момента, в който разучите програмата на Еврофутбол, и времето, в което посетите любимото кафене, където си пускате фиша. Генерално все пак разминавания не би трябвало да има и ставките почти без изключения са тези, които се намират в сайта на Еврофутбол и в хартиената брошура, налична във всеки пункт за залагане.

Еврофутбол тиражи

Още веднъж уточняваме, че това не е Efbet, т.е. залози не могат да се правят във виртуалното пространство. С каква цел тогава изобщо го има уебсайтът, като няма възможност да се правят бетове на живо? За удобство на клиента най-вече. Човек отваря интернет, разглежда спокойно Еврофутбол програми, Еврофутбол системи, Еврофутбол прогнози от Вестника, мисли, пресмята, преди да вземе решение какво да играе. Доста по-трудно е да се прецени това в шума на кафенето, където е заобиколен от все видни „специалисти”.

Системи пълно и непълно комбиниране

В секцията FAQ (Frequently Asked Questions – често задавани въпроси) е дадено обяснение какво представляват системите за пълно комбиниране на Еврофутбол. Ако искате да опитате този подход към играта, по-добре да се запознаете с него на спокойствие пред компютъра, отколкото на място в букмейкърския пункт. Най-общо казано основното при въпросните Еврофутбол системи е пълното комбиниране на варианти, като се изберат поне 3 мача. Да речем, избирате да играете 5 мача, но се опасявате, че подреждането им в права колонка е рисково, тъй като само една грешка може да ви „издъни”. Еврофутбол системи за пълно комбиниране намаляват този риск, тъй като при една или дори две грешки можете да спечелите.

Има ли Еврофутбол Прогнози на живо?

Ето един пример. Избирате си 5 мача, всеки от тях с коефициент 2.00 или близък до тази стойност. Когато коефициентите се умножат един по друг, се получава около 32 и при залог на колонка от 10 лева потенциалната печалба е 320 лв. Да кажем сега, че разбиете системата на „тройки”, т.е. на колонки от по 3 мача – при пълно комбиниране имате 10 колонки при тази конфигурация. Поставяте по левче на всяка от тях и отново общият ви залог е 10 лева. Ако познаете всички мачове, ще спечелите 10 пъти средно по 8 лева – печалбата е доста по-малко от тази в права колонка. Ако обаче направите грешка, пак ще получите нещо насреща – 4 печеливши колонки при една грешна прогноза и 1 печеливша колонка дори при две неуспешни предвиждания. Съветваме ви да преглеждате редовни нашите еврофутбол прогнози и да ги включвате в заложния ви фиш.

Подгответе се за Суперджакпота с нашите Еврофутбол Прогнози

Открай време Суперджакпотът на Еврофутбол е големият магнит за играчите. Това е играта на майсторите, в която се печелят и най-големите награди. Така например в края на февруари във Враца участник предвиди 18 мача в права колонка и това му донесе почти 1 милион лева! За да участвате в разиграването на Суперджакпота, трябва да поставяте залози на всички двубои с означение СДП или със звездичка. Техният брой варира – обикновено са 13, но понякога са и 15, зависи от конкретните тиражи на Еврофутбол. За да получите бонуса от големия джакпот, трябва да познаете всички двубои, а те нарочно са подбрани с по-голяма трудност. Малцина успяват, но тръпката си заслужава. А и е достатъчно да заложите само левче, за да опитате късмета си. Ако се чудите какъв ще е изхода на даден мач, проверете секцията с еврофутбол прогнози в 7dniprognozi.com, може да имате късмет!

Защо има отметка LIVE в сайта?

Логичен въпрос, след като самото залагане не може да се направи онлайн, а само в специализираните пунктове. С този знак са отбелязани мачовете, на които може да се залага на живо – отново в букмейкърското кафене, не у дома. За всички останали събития важи правилото, че бет се приема до началото на конкретния двубой или състезание. За да сте добре подготвени, първо се прочетете възможно най-много еврофутбол прогнози и чак след това се насочете към пункта.

Еврофутбол на живо – резултати и лайвскор

Уебсайтът на Еврофутбол дава възможност на играчите да се запознаят подробно с всички възможни опции за игра в рамките само на един мач. А вариантите могат да бъдат 80 или 100 – освен стандартното предвиждане на крайния изход на мача със знаци 1, Х и 2 има още десетки други възможности. Така например може да се предвиди първото полувреме и крайният резултат, точният резултат от двубоя, броят на отбелязаните голове (под/над), периодът от мача, в който ще бъде отбелязан първият гол и т.н. Няма да откриете почти никога опции за индивидуални залози на голмайстори, както е при онлайн бета, но и без тях възможностите са достатъчно богати, за да намерите своята игра.

Вестник Еврофутбол

Еврофутбол от години издават специализиран вестник съдържащ най-вече футболни прогнози и много интересна и полезна информация за предстоящите футболни срещи от целия Свят, Игрите от Суперджакпота и вълнуващи спортни новини. Футболните прогнози във Вестник Еврофутбол са обосновани (голяма част от тях) и съдържат много добър, сбит и точен анализ на съответния двубой. Прогнозират се всички големи европейски първенства и прогнозите много често са доста точни и сигурни. Не случайно вестник Еврофутбол се изчерпва още в ранни сутрини, което е тенденция от последните 10 години. Вестника излиза два пъти седмично и е на изключително ниска цена за информацията, която съдържа. Полезен е и добро четиво за подготовка на вашите еврофутбол прогнози. С информацията от Вестник Еврофутбол борявят и феновете на онлайн залозите. Традиционно най-търсен е вестника излизащ в четвъртък, за мачовете в петък, събота, неделя и понеделник.

Как да спечелим?

Как да спечелим от еврофутбол прогнози и възможно ли е да сме на плюс в дългосрочен план? Този въпрос тормози мнозина фенове на спортните залози, а отговора се крие най-вече във способностите Ви за контрол. В наземните пунктове на Eurofootball тръпката е значително по-голяма отколкото при залозите в онлайн сайтовете, тъй като печалбата се изплаща на момента, но пък коефициентите са по-ниски. В онлайн букмейкърите получаваш по-висока ставка за залог, но ако не спазваш принципите за самоконтрол отново ще бъдете обречени на неуспех.

За да печелите от еврофутбол прогнози е важно да сте добре информиран, да четете доста статистика, да общувате с други играчи в пункта, както и да не залагате на повече от три мача в права колонка. Като допълнителен плюс е да следите анализите на професионални типстъри в сайтовете за футболни прогнози, или лично да проследите няколко първенства и да се концентрирате в залози най-вече на тях. Вестник „Еврофутбол“ е добър масив от информация за скромната сума от 1 лв., а в него освен статистика ще намерите и добри прогнози.

Обръщаме внимание, че не съществува нито един „твърд“ мач и във футбола всичко е възможно. Препоръчваме начинаещите играчи да не търсят най-ниските коефициенти в тиража на Еврофутбол и да залагат необмислено на 5 или повече мача в права колонка. Колкото повече мачове добавите във вашия фиш с права колонка, толкова по-малък става шанса Ви за печалба, независимо, че очакваната печалба изписана на квитанцията е примамлива когато подредиш 10 мача с 1 лев.

Бързи линкове до Еврофутбол

Използвайте следните линкове за бърз достъп до основните функции в сайта на Еврофутбол БГ (Eurofootball):

Еврофутбол прогнози