Букмейкъри

Да избереш правилния букмейкър не е никак лесна задача. За да Ви улесним и насочим към избор на най-подходящият букмейкър, сме Ви приготвили кратка сравнителна таблица, съдържаща информация за най-сигурните букмейкъри в Световен мащаб, подробни ревюта на компаниите, както и актуални бонуси и промоции, които те предлагат за клиенти от България. Всички посочени в таблицата букмейкъри са лицензирани, сигурни и с богат опит в онлайн индустрията за спортни залози, казино, покер и други игри и забавления за възрастни.

БукмейкърMин. депозитОнлайн залозиБонусРевю
number-1Betfair_bonus10 EURok100 EURПрочети
number-2топ букмейкър 1xbet10 лв.ok195 лв.Прочети
number-3Efbet бонус10 лв.ok100 лв. +Прочети

Букмейкърите са подредени в таблицата по ред, показващ кой е най-предпочитаният за използване от нисходящ към възходящ ред. Малкия брой на букмейкъри посочен от нас не е случаен и Ви съветваме да не използвате други компании, извън този списък. С посочените букмейкъри имаме дългогодишни отношения и гарантираме за високо ниво на обслужване. В интернет към настоящия момент съществуват над 300 онлайн букмейкъри, но над 90% от тях са в редица черни списъци, не изплащат печалби и създават сериозни проблеми на всеки един регистрирал се в тях играч.

Посочените в списъка бонуси предлагани от компаниите са задължителен момент от Вашата регистрация. Не пропускайте нито един бонус, за да увеличите безплатно вашите средства и така да постигнете по лесно до желана от Вас печалба, но не забравяйте, че трябва да играете само за забавление!!!

Актуалните бонуси и промоции предлагани към момента от букмейкърите за клиенти от България са: