Букмейкърите с лиценз в България и най-добри бонуси

букмейкъри с лиценз и бонуси за България
Избери букмейкърите с лиценз в България

Букмейкърите са организации, които осъществяват цялостната дейност по организирането и извършването на хазартни дейности. Букмейкъра може да предлага услугата си офлайн, в изградени за целта пунктове, или както е модерно в наши дни – онлайн, чрез специализирани онлайн сайтове за спортни залози. За да изберете къде и при кой букмейкър да залагате, първо трябва да се запознаете с тази статия и информацията изложена в нея.

Букмейкърите в България

За територията на Република България, с лиценз действат достатъчно хазартни компании, от които да избирате, сред които български и чуждестранни. За да работят легално, всяка една букмейкърска къща трябва да получи лиценз от ДКХ на България. Пълен списък с букмейкърите получили лиценз в България можете да откриете в сайта на ДКХ, и да залагате само и единствено при тях, както и в таблицата по-доло, която подлежи на постоянна актуализация, в зависимост от решенията на Държавната комисия по хазарта на България.

Основната дейност на букмейкъра е да приема залози за изхода от различни спорнти събития. За целта букмейкъра определя даден коефициент, а играчите извършват своите залози, че дадено събитие ще се случи на този предварително определен коефициент. При традиционните букмейкъри играчите могат да залагат само ЗА това, че определено събитие ще се случи. Играчите залагат срещу букмейкъра и ако залогът им е печеливш получават заложената сума умножена с коефициента. Освен със спортни залози, дейността на букмейкъра обхваща и казино игри, покер и всякакви хазартни забавления за възрастни. Ако се занимавате с хазарт задължително трябва да сте пълнолетен (18+)!

Топ 5 Букмейкъри:

В таблицата сме класирали Топ 5 букмейкърите за онлайн залози в България. Всички компании в списъка притежават валиден лиценз за осъществяване на хазартна дейност от ДКХ. Ако това обстоятелство се промени, веднага ще актуализираме информацията. Преди да изберете един или повече от изброените букмейкъри е добре да се запознаете с детайлното ревю и мнение за всеки един от тях. Предлаганите бонуса са актуални и валидни към момента. Ако все още нямате регистрация в някой от изброените по-горе хазартни компании, то при първи депозит (в зависимост от размера) можете да се възползвате от съответния бонус! Най-добри отзиви получаваме за началния депозит бонус в efbet – до 200 лева! Важно е да знаете, че всяка една компания има различни правила и условия за усвояване, реализация и изтегляне на бонуса!

В следващата класация продължаваме с останалите букмейкъри, който нямат лиценз от Държавната комисия по хазарта в България. Препоръчваме да се регистрирате в изброените по-долу букмейкъри, най-малкото за да се сдобиете с началния бонус, който предлагат, а той далеч не е малък: