Втори Тото Шанс 5 от 35

ВТОРИ ТОТО ШАНС - 5 ОТ 35

Числата от последния тираж на 5/35 ВТОРИ ТОТО ШАНС 

Тираж 30, 14 април 2024 година

  • 19
  • 29
  • 35
  • 1
  • 26

Допълнителни числа:

  • 3
  • 1

Преди да започнете да играете Втори Тото Шанс в 5 от 35 е важно е да сте сигурни, че разбирате всички условия за участие. Уверете се, че сте се запознали с шансовете си за печалба и всички правила на играта. След като разберете тънкостите, може да подготвите стратегия, която ще ви помогне да увеличите шансовете си за печалба.

Какви са правилата на Втори Тото Шанс в 5 от 35?

Във „Втори тото шанс на 5 от 35“ всеки пуснал фиш участва автоматично, без допълнителен залог. За да спечелите, трябва да познаете и петте изтеглени числа от втори тото шанс, а за да се определи размера на наградата, се теглят още две числа от  допълнителен комплект, който съдържа 12 топки.

В този допълнителен комплект точки, 10 от тях са с цифрата 1, една с цифрата 3 и 1 с цифрата 5. При две единици и познати петте числа от тегленето на втори тото шанс се изплаща награда от 5000 лева, при допълнителни числа 1 и 3, 3 и 1, 1 и 5 или 5 и 1 (и съответно познати пет числа), наградния фонд е 10 000 лева, а при изтеглени числа 3 и 5 или 5 и 3 сумата е 100 000 лева. При 3 или повече петици, посочените суми са двойни и се разпределят между печелившите играчи.

Ако не ви върви в лотарията, можете да печелите от $25 до 50$ на час като използвате профила си в социалните мрежи Facebook, Twitter и YouTube. Не се изисква опит. Можете да работите от вкъщи! , не губете време и се включете се още днес!

Трябва да знаете, че шансовете за печалба дори от Втори тото шанс не са големи. В играта „Втори тото шанс 5 от 35“ шансовете са 1 към 62 320. Това означава, че имате 0,0016% шанс да спечелите награда от втори тото шанс, но пък участието е безплатно.

Какви са възможностите за печалба от Втори Тото Шанс?

Въпреки, че няма гарантиран начин да спечелите от играта на Спорт Тото 2 „Втори шанс в 5 от 35“, вие можете да си подобрите възможностите си за успех, като използвате добре проучен и систематичен подход за избор на правилните числа. Вместо произволно избиране на числа, потърсете модели сред често теглените числа или използвайте една от многото компютърни стратегии, които съществуват днес. Като правите проучване и стратегия за упражнения, можете да увеличите шансовете си за големи печалби! В играта 5 от 35 има студени и топли числа, с които е добре да се запознаете.

Използвайте системен подход за избор на печеливши числа в 5 от 35

Разбирането на теорията на вероятностите е един от най-ефективните начини да увеличите шансовете си да спечелите от играта на БСТ „Втори шанс 5 от 35“. Чрез уплътняване на огромния набор от възможности можете да използвате теорията на вероятностите, за да изчислите коефициентите и да стесните списъка си с горещи числа. Този подход ви позволява да мислите логично и да избирате числа, които е по-вероятно да бъдат изтеглени, като същевременно обмисляте по-рядко срещани комбинации, които потенциално биха могли да бъдат печеливши.

Използвайте теорията на вероятностите при избора на числа за Втори Тото Шанс 5/35

Използването на специализиран софтуер може допълнително да подобри шансовете ви за успех в играта „Втори тото шанс 5 от 35“. Анализирането на статистика, правенето на прогнози и идентифицирането на модели в данните може да бъде едновременно досадно и сложно, но с правилния софтуер за анализиране на числа можете да направите тези задачи по-бързи и по-ефективни. Този вид софтуер е предназначен да отбелязва корелациите между различни цифри в комбинация със статистически тенденции, които могат драстично да увеличат вашата доходност.

Как да разбера дали съм сред печелившите?

За да научите дали сте сред печелившите е необхоимо да проследите тегленето на печелившите числа, което се излъчва по-време на редовните тиражи в четвътък и неделя. Тегленето се предава в ефира на националната телевизия БНТ 1 и във фейсбук страницата на тотализатора. Всеки, който е пуснал своя фиш в играта 5 от 35 има равен шанс за печалба. Числата от всеки тираж на Втори Тото Шанс в 5 от 35 ще се публикуват в тази страница, непосредствено след тяхното изтегляне.

ВАЖНО: Ако сте спечелил от „Втори Тото Шанс“, трябва да посетите централата на БСТ за да получите своята награда.