Права колонка за днес

Права Колонка за днес 25 юниПрогнози права колонка за днес

betano logo Нидерландия – Австрия Гол/ГолФранция – Полша1 (-1,5 АХ)Англия – Словения Над 2,5 гола 7.23* Виж Коефициентите *коефициентите подлежат на промяна

Последни резултати:

Двубой Прогноза Резултат
Грузия – Чехия 1 Загубена прогноза
Турция – Португалия ПП/КР 2 win
Белгия – Румъния
1 (-1,5 АХ) win

Тук ще намерите нашите прогнози права колонка за днес – 3 мача от тиража за деня, включващи прогнози за краен резултат, азиатски хендикап, двоен шанс, под/над голове, гол/гол и други опции.

Нашето ръководство ще ви разкрие основните фактори, които трябва да имате предвид, когато залагате с права колонка за деня, и всеки ден ще ви предоставим селекция от най-добрите залози, за да увеличите максимално шансовете си за успех.

Прогнозите в права колонка обхващат цялатата седмица! Всеки ден тук може да копирате нашите предложения и да направите най-добрия акумулатор (комбо) залог на футбол в България. Всеки ден по три мача от тиража в права колонка. Научи се как да залагаш в комбинация, правилата на този вид залози и се възползвай безплатно от нашите предвиждания.

Какво означава права колонка и как да използвате нашите футболни прогнози за днес и утре? Основния принцип на правата колонка е търсенето на по-голяма печалба с по-малък залог, което прави този вид залози особено популярен. За да спечелите със залог на мачове в права колонка е необходимо да познаете всеки един от тях.

Какво означава права колонка за днес?

Права колонка представлява залог на две или повече спортни събития. С права колонка можете да залагате не само на футбол, а да комбинирате няколко различни спорта, както и да залагате на различни опции от краен изход до голове, азиатски хендикап и още много предлагани щедро от букмейкърите. Единствената забрана при залог права колонка е да добавяте в един и същ заложен фиш различни опции за залог от един и същи мач. За да правите това, използвайте функцията Bet Builder.

Какви са предимствата на права колонка залози?

Залозите права колонка са най-популярните залози в Света, поради шанса за голяма печалба с малък залог. Това е възможно тъй като коефициентите на всяко едно събитие се умножават един с друг, а получения резултат се умножава със заложената сума. Тоест, докато на сингъл залог трябва да залагате със сериозни суми за сериозни печалби, то при залози с права колонка могат да бъдат спечелени стотици, дори хиляди левове с минимален залог от 10 лева. С акумулатор залог е подходящо да използвате златните 7 прогнози на екипа, комбинирайки топ залозите и прогнозите от тази секция.

Трудно ли се изчислява печалбата?

Ако залагате онлайн няма нужда да изчислявате нищо сами, в предложенията за днес екипа се е постарал да постви най-високия възможен коефициент към момента на публикуването на прогнозите. При избор на съответните селекции и съответния залог, преди да потвърдите, букмейкъра извежда потенциалната печалба автоматично в заложния фиш.

Колко мача е препоръчително да играем?

Отговора тук е колкото по-малко, толкова е по-сигурно! Колкото повече пък са срещите, толкова по-голяма е печалбата. Обикновено се играят между 3 и 5 мача в права колонка, което при добро стечение на обстоятелствата носи добър доход, дори при непоследователни фишове (поредица от загуби). Топ прогнози футбол за днес могат да се копират и от другите раздели в сайта.

Работи ли „затвори залог“ при права колонка?

Опцията „затвори залог“ или Cash Out работи при залози права колонка, и препоръчваме горещо да я използвате. От личен опит „затвори залог“ е най-добре поставено по отношение изплащане, бързина и работа в betano. Затваряйте винаги фиша след достигане на добра печалба. Не чакайте последния съдийски сигнал!

Къде да залагаме на мачове с права колонка?

Най-добрите букмейкъри за залози права колонка са лицензираните в България сайтове. Информация за всички компании, които са получили лиценз и оперират легално на територията на Република България може да намерите в официалната интернет страница на Националната агенция за приходи (НАП).

Защо е по-добре с права колонка?

Единственото и основно предимство на множествените залози, права колонка, пред сингъл залога е формирането на висок коефициент. Високият коефициент се образува посредством умножаването на всяка една ставка, след което се умножава и заложената сума. Недостатък в случая е значително по-ниския шанс за печалба в процентно съотношение в сравнение с единичния залог, но пък тук трябва да обърнем внимение, че с нисък залог можем да спечелим сериозни суми!

Колко висок е риска? 

Риска от негативен резултат е сериозен при безразборен избор на мачове с цел сформиране на висок коефициент. С избор на нашите предложения този риск значително намалява, а с подбор на не повече от три срещи печалбата е много близо до вас. Дисциплината и добрия контрол на банката е изключително важен фактор, който не бива да се пренебрегва. Не рискувайте повече от 10% от банката на един комбо залог!

Стратегия за залози с права колонка за днес

Печалбите от залози права колонка не са илюзия и всички букмейкъри са изплащали горчиво сериозни печалби в размер на стотици хиляди, дори милиони лева (например с права колонка еврофутбол Вили Златунов от Враца спечели около 1 милион лева). За да е печеливша една права колонка е важно да бъдат добре подбрани включените в нея мачове. Специалистите оформят своя фиш с права колонка с мачове от няколко последователни дни. Най-често това са залози от петък до понеделник включително, където е налице голям избор и възможност да се обхванат най-сигурните мачове. Предимството да използвате нашите предложения с права колонка се крие в ниския залог и в очакваната голяма печалба от комбинацията!

Какво да очаквате от нашите прогнози?

Нашия дългогодишен опит в онлайн залозите ни дава възможност да предоставяме напълно безплатно реални фишове с акумулатор (комбо) залози, топ прогнози за днес, които могат да се превърнат в 100 процентови футболни прогнози. Предложените залози тук са само на футболни срещи, с коефициенти над 1.40 и добра познаваемост. Традиционно избираме за залози опции с шанс за печалба 50/50, като залози на голове (под/над;гол/гол и няма гол), двоен шанс, DNB и азиатски хендикап. Предложените колонки са старателно подбрани, но в никакъв случай не гарантират 100% печалба, за което призоваваме да се придържате към отговорна игра!

Комбинирайте своя фиш с топ залози

Не пропускайте раздела с Топ 5 залози за деня. Там ще намерите най-популярните залози на футбол в Света, част от които с нисък коефициент, но за сметка на това често със 100 процентов резултат! За да е по успешен вашия залог, комбинирайте трите мача от раздела и няколко срещи от Топ Залозите! Вижте статистиката, заслужава си да опитате!

Златните 7 прогнози

Златните 7 прогнози включват тройният залог от права колонка + прогнозите Гол/Гол. Това са прогнозите с най-висок потенциал за печалба. Обикновенно златните прогнози са тези прогнози с вероятност 50/50. Това означава прогнози за Двоен шанс, Ъндър/Оувър, Гол/Гол и Азиатски хендикап. Използвайки тези видове залози винаги сте с една крачка пред букмейкърите, както и ако играете краен изход – 1 Х 2.

Права колонка със система пълно комбиниране

Разликата при залозите права колонка и тези с използване на системи за пълно комбиниране се крие най-вече във формирането на общия коефициент, където отново превес има фиша с права колонка комбо залог, където всичко се умножава. В другия случай, при използване на система с пълно комбиниране, шансовете ви за печалба са налични дори при загуба на 1 или повече селекции, но и печалбата е значително по-малка. Системите пълно комбиниране се прилагат най-вече при избор на мачове с много високи коефициенти, където целта е да се хванат поне половината за добра печалба.

Съвети за начинаещи

Залагайте само толкова колкото можете да си позволите и преди да се впуснете в Света на залозите определете вашата банка. Следете редовно нашите футболни прогнози права колонка – изберете най-добрите три мача за залог от днешния тираж. Под банка се има предвид да определите месечна сума за залози, която дори при загуба няма да се отрази на начина ви на живот. Разделете тази банка условно на дните, през които възнамерявате да играете и не залагайте повече от получения резултат.

Следете мачовете и при реализиране печалба използвайте функцията „затвори залог“. Разгледайте и нашите Топ залози, както и секцията с обосновани футболни прогнози и права колонка топ тбол. Изгответе своя заложен фиш като комбинирате прогнози от всички тях. Създавайте вашите фишове с комбо залози като подбирате букмейкъра даващ най-голям коефициент и възможност за допълнителна печалба.

Не залагайте само на мачове от най-големите и известни първенства като тези в Англия (макар, че именно в англия масово залагат с акумулатор залог и водещия Телеграф пише подробни материали по тази тема) потърсете печалбата и при по-неизвестни турнири и лиги, намерете своя твърд мач за деня! Ако разполагате с малка сума за залози, правата колонка за днес е вашия избор! Пожелаваме Ви успех!