Права колонка за днес

Тук ще намерите футболни прогнози права колонка за днес, и най-добрите предложения за акумулатор залози в България. Основния принцип на правата колонка е търсенето на по-голяма печалба със по-малък залог, което прави този вид залози особено популярен. За да спечелите със залог на мачове в права колонка е необходимо да познаете всеки един от тях. С нашите прогнози имате реален шанс за печалба, ето ги и предложенията за днес:

Права колонка за 24 септември 2020:

Резултати от вчера:

Какво означава права колонка залози?

Права колонка залози представлява залог на две или повече спортни събития. С права колонка можете да залагате не само на футбол, а да комбинирате няколко различни спорта, както и да залагате на различни опции от краен изход. Единствената забрана при залог права колонка е да добавяте в един и същ заложен фиш различни опции за залог от един и същи мач.

Защо е толкова популярен този вид залог?

Залозите права колонка са най-популярните залози в Света, поради шанса за голяма печалба с малък залог. Това е възможно тъй като коефициентите на всяко едно събитие се умножават един с друг, а получения резултат се умножава със заложената сума. Тоест, докато на сингъл залог трябва да залагате със сериозни суми за сериозни печалби, то при залози с права колонка могат да бъдат спечелени стотици, дори хиляди левове с минимален залог от 10 лева.

Трудно ли се изчислява печалбата?

Ако залагате онлайн няма нужда да изчислявате нищо сами. При избор на съответните селекции и съответния залог, преди да потвърдите, букмейкъра извежда потенциалната печалба автоматично в заложния фиш. Това е видимо преди потвърждаването на залога, така че спокойно може да прецените каква сума ще заложите. В някой букмейкъри освен изчислената печалба на база умножение на коефициентите и залога се полага и бонус. Пример за това е bet365, където можете да спечелите значителен процент над обичайната сума – от 5% при троен залог, до  70% към Вашата печалба при познати 14 селекции или повече, което е изумителна възмножност!

Колко мача е препоръчително да играем?

Отговора тук е колкото по-малко, толкова е по-сигурно! Колкото повече пък са срещите, толкова по-голяма е печалбата. Обикновено се играят между 3 и 5 мача в права колонка, което при добро стечение на обстоятелствата носи добър доход, дори при непоследователни фишове (поредица от загуби).

Работи ли „затвори залог“ при права колонка?

Опцията „затвори залог“ или Cash Out работи при този тип залози, и препоръчваме горещо да я използвате. От личен опит „затвори залог“ е най-добре поставено по отношение изплащане, бързина и работа в bet365. Затваряйте винаги фиша след достигане на добра печалба. Не чакайте последния съдийски сигнал!

Къде да залагаме? Права колонка в bet365?

Най-добрите букмейкъри за акумулатор залози са лицензираните в България сайтове за онлайн залози- bet365, Efbet и Winbet. Първите двама са разработили изключително добра навигационна система за залози, с която лесно и бързо изготвяте своя заложен фиш. Предимство пред тях ще получите и при регистрация на нов акаунт, с което получавате възможност за начален бонус. И трите букмейкъра предлагат бонус-презареждане, и тук ще препоръчаме и Palms Bet. В резултат на активността Ви през седмицата, следващата получавате определена сума за залози.

Предимства и недостатъци при залози с права колонка

Единственото и основно предимство на правата колонка пред сингъл залога е формирането на висок коефициент. Недостатък е значително ниския шанс за печалба в процентно съотношение в сравнение с единичния залог.

Колко висок е риска?

Риска от негативен резултат е сериозен при безразборен избор на мачове с цел единствено сформиране на много висок коефициент. С избор на нашите предложения този риск значително намалява, а с подбор на не повече от три срещи печалбата е много близо. Дисциплината и добрия контрол на банката е изключително важен фактор, който не бива да се пренебрегва. Не рискувайте повече от 10% от банката на един комбо залог!

Основна стратегия

Печалбите от залози права колонка не са илюзия и всички букмейкъри са изплащали горчиво сериозни печалби в размер на стотици хиляди, дори милиони лева (например Еврофутбол на бат Вили от Враца). За да е печеливша една права колонка е важно да бъдат добре подбрани включените в нея мачове. Специалистите оформят своя фиш с права колонка с мачове от няколко последователни дни. Най-често това са залози от петък до понеделник включително, където е налице възможността да се обхванат най-сигурните мачове.

Какво да очаквате от нашите прогнози права колонка?

Нашия дългогодишен опит в онлайн залозите ни дава възможност да предоставяме напълно безплатно реални фишове с акумулатор (комбо) залози. Предложените залози тук са само на футболни срещи, с коефициенти над 1.40 и добра познаваемост. Традиционно избираме за залози опции с шанс за печалба 50/50, като залози на голове (под/над;гол/гол и няма гол), двоен шанс, DNB и азиатски хендикап. Предложените колонки са старателно подбрани, но в никакъв случай не гарантират 100% печалба, за което призоваваме да се придържате към отговорна игра!

Комбинирайте топ залози с права колонка

Не пропускайте раздела с Топ 5 залози за деня. Там ще намерите най-популярните залози на футбол в Света, част от които с нисък коефициент, но за сметка на това  често със 100 процентов резултат!

Залози със системи пълно комбиниране?

Разликата при залозите права колонка и тези с използване на системи за пълно комбиниране се крие най-вече във формирането на общия коефициент, където отново превес има фиша с права колонка комбо залог, където всичко се умножава. В другия случай, при използване на система с пълно комбиниране, шансовете ви за печалба са налични дори при загуба на 1 или повече селекции, но и печалбата е значително по-малка. Системите пълно комбиниране се прилагат най-вече при избор на мачове с много високи коефициенти, където целта е да се хванат поне половината за добра печалба.

Съвети за начинаещи

Залагайте само толкова колкото можете да си позволите и преди да се впуснете в Света на залозите определете вашата банка. Под банка се има предвид да определите месечна сума за залози, която дори при загуба няма да се отрази на начина ви на живот. Разделете тази банка условно на дните, през които възнамерявате да играете и не залагайте повече от получения резултат. Следете мачовете и при реализиране печалба използвайте функцията „затвори залог“. Разгледайте и нашите Топ залози, както и секцията с обосновани футболни прогнози. Изгответе своя заложен фиш като комбинирате прогнози от всички тях. Създавайте вашите фишове с комбо залози като подбирате букмейкъра даващ най-голям коефициент и възможност за допълнителна печалба. Не залагайте само на мачове от най-големите и известни първенства, потърсете печалбата и при по-неизвестни турнири и лиги! Ако разполагате с малка сума за залози, правата колонка за днес е вашия избор! Пожелаваме Ви успех!

Права колонка за днес - залози на футбол

*коефициентите подлежат на промяна
ПОСЛЕДНИ ПЕЧАЛБИ

21.09.2020

20.09.2020:

12.09.2020:

11.09.2020:

28.08.2020:

25.08.2020:

15.08.2020

12.08.2020:

02.08.2020:

29 юли 2020

23 юли 2020:

20 юли 2020:

19 юли 2020:

12 юли 2020:

11 юли 2020: