Efbet - невероятното усещане от победата! (18+)

Астана – Динамо Киев, Лига Европа (29.11.2018)

Астана и Динамо Киев ще спорят в мач от предпоследния кръг на груповата фаза в Лига Европа. Двата отбора се намират в квалификационна група К, където компания им правят тимовете на Рен и Яблонец. Лидери в групата са именно Астана и Динамо Киев, с по 8 точки в актива си, а по-назад остават Рен и Яблонец със съответно 3 и 2 точки.

Успех в този мач със сигурност ще донесе на победителя участие в следващата фаза на турнира, а като домакин Астана имат преимущество да се подсигурят още в четвъртък вечер. Астана приключиха с шампионата в Казахстан и цялото им внимание е насочено в Лига Европа. Отбора е шампион в страната си и това трябва да им вдъхне необходимата доза кураж да надделеят над Динамо.

Астана регистрираха три поредни успеха, преди първенството в Казахстан да приключи на 11 ноември. Намират се в оптимална форма и най-доброто е, че нямат абсолютно никакви кадрови проблеми.

Динамо Киев също се радват на добра игра в последните няколко седмици. Отбора отново е в предни позции в родния шампионат, но за последните три мача във всички турнири е с две загуби. В състава отсъства само Микита Бурда.

Според резултата от другата двойка в групата (ако е равен), Астана и Динамо Киев може автоматично да се класират напред. Астана е добър домакин и спечели последните си два мача тук от Лига Европа, а в евротурнирите отбора допусна само една загуба при пет победи.

Динамо остава непобеден при мачовете си в Казахстан с 2 победи и едно равенство, като равенството е срещу Астана в откриващия мач на групата.

Прогноза: Двоен шанс Астана или Динамо @ 1.57 коефициент