Боери – Знаех, че ще спечеля голям турнир рано или късно

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Efbet покерЛив Боери, която е професионален покер играч и част от отбора на „Тийм Кил Покер”, разкри че е имала предчувствие за победа в голям турнир.

Наричана още сред своите колеги в покер средите „майстор на белите” Боери спечели уважението на големите имена, след като успя да вземе голямата награда в Европейския Покер Тур (ЕПТ) в Сан Ремо.

Чаровната покер професионалистка признава, че има афинитет към правенето на бели още от ученическите си години, но това не и е попречило да достигне това високо ниво в играта на карти.

Ексклузивно: Бонуса в Efbet вече е 100% до 100 лева! Депозираш 100 лева и получаваш 100 лв. бонус! Опитай сега 👉 Използвай Промо Код 337 при регистрация! Заложи без Риск! 

Тя разкри в последните покер видео новини от своя блог:

„Аз не съм лоша, просто обичам белите, нали се сещате. В училище винаги се замесвах в най-различни пакости.”

„Аз съм посещавала девическо училище и момичетата като цяло не са толкова непослушни, но аз чупех най-различни неща, катерех се по прозорците на стаите и дори палех огньове.”

„Всъщност не палех огън, но правех най-различни поразии в лабораториите по химия.”

Хитростта, която е натрупала при правенето бели, сега определено помага на Боери на покер масата, като тя е уверена, че дори и без победата в ЕПТ Сан Ремо е щяло да се говори за нея в покер средите.

„Разбира се, че съм била голяма късметлийка за да се отвори пред мен такава възможност, но дори и да не бяха спечелила в Сан Ремо, смятам, че пак щях да съм тук.”

„Знаех, че ще спечеля голям турнир, не знаех обаче, че ще е толкова голям и толкова скоро. Не знам дали съм готова за готова за големия покер, но ще се пробвам.”

Очаква се Боери да вземе участие в провеждащият се в момента кръг от Световните Покер Серии (WSOP) в Европа.

👉 Регистрирай се в Efbet с Промо Код 337👌и вземи 💰! Регистрирай се в Efbet