Боери – Знаех, че ще спечеля голям турнир рано или късно

Efbet покерЛив Боери, която е професионален покер играч и част от отбора на „Тийм Кил Покер”, разкри че е имала предчувствие за победа в голям турнир.

Наричана още сред своите колеги в покер средите „майстор на белите” Боери спечели уважението на големите имена, след като успя да вземе голямата награда в Европейския Покер Тур (ЕПТ) в Сан Ремо.

Чаровната покер професионалистка признава, че има афинитет към правенето на бели още от ученическите си години, но това не и е попречило да достигне това високо ниво в играта на карти.

Тя разкри в последните покер видео новини от своя блог:

„Аз не съм лоша, просто обичам белите, нали се сещате. В училище винаги се замесвах в най-различни пакости.”

„Аз съм посещавала девическо училище и момичетата като цяло не са толкова непослушни, но аз чупех най-различни неща, катерех се по прозорците на стаите и дори палех огньове.”

„Всъщност не палех огън, но правех най-различни поразии в лабораториите по химия.”

Хитростта, която е натрупала при правенето бели, сега определено помага на Боери на покер масата, като тя е уверена, че дори и без победата в ЕПТ Сан Ремо е щяло да се говори за нея в покер средите.

„Разбира се, че съм била голяма късметлийка за да се отвори пред мен такава възможност, но дори и да не бяха спечелила в Сан Ремо, смятам, че пак щях да съм тук.”

„Знаех, че ще спечеля голям турнир, не знаех обаче, че ще е толкова голям и толкова скоро. Не знам дали съм готова за готова за големия покер, но ще се пробвам.”

Очаква се Боери да вземе участие в провеждащият се в момента кръг от Световните Покер Серии (WSOP) в Европа.

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleБизнесмени от Макао ограбиха печалбите в Лондон $100К
Next articleФутболни прогнози за днес 03.10.2012
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!