РЕГИСТРИРАЙ СЕ НА EFBET.COM И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Борислав Михайлов, президентът на Българския футболен съюз получи официална покана от Алехандро Родригес, на чело на футболната конфедерация КОНМЕБОЛ в Южна Америка и от Луис Рубиалес, ръководител на Кралската футболна федерация.

В поканата са упоменати ден, място и час за предстоящия мач-реванш за финалите между отборите на Ривър Плейт и Бока Хуниорс в Копа Либертадорес 2018.

Срещата на двата аржентински титана беше отлагана няколко път. Вече е взето окончателно решение кога, къде и в колко ще се състои двубоят.

Двата аржентински гиганта ще се борят за клубната континентална титла на Южна Америка. Мачът ще се проведе на неутрална зона – стадионът в Мадрид „Сантяго Бернабеу“. Важната дата е 9 декември 2018 г.

Президентът на БФС Борислав Михайлов приема поканата като знак на уважение. Членството му в Изпълнителния комитет на УЕФА, няма отношение по никакъв начин към турнирите организирани под егидите на останалите континентални асоциации.

В официалната поканата, отправена до Михайлов се цитира:

„Въпреки извънредните и непредвидени обстоятелства, съпътстващи двубоя-реванш, КОНМЕБОЛ и РФЕФ биха желали да ви поканят за специален гост на това единствено по рода си събитие“.