Offsidebet
Poker Efbet
Вземи бонус от 500 долара

Един от участниците в кръга от Световния Покер Тур, който се проведе в Монреал, Алън Кеслер остана недоволен от организационните проблеми по време на турнира.

Критиките на Кеслер определено засегнаха главния организатор на турнира Мат Савидж, което доведе до словестна война между двамата в социалната мрежа за споделяне „Twitter”.

100% до 200 лв бонус за нови клиенти на Ефбет промо код след регистрацияВъведи промо код 337 при регистрация

Една от многото причини за недоволството на американския покер професионалист е, че всички играчи от САЩ е трябвало да платят четири процента такса за обмяна на валута. Другите неща, които са подразнили Кеслер са били лошо-изградената структура на самия турнир, както и раздаването на чипове в отсъствието на играчите от масата.

За разлика от Кеслер, организаторите, както и голяма част от играчите са на мнение, че това е било едно от най-посещаваните и успешни събития, част от Световния Покер Тур. Част от коментарите на Кеслер във връзка пререканията му с организатора на турнира Мат Савидж, бяха публикувани в последните покер и спортни новини от САЩ:

„Наскоро написах на моята Facebook страница критика относно организацията на СПТ Монреал и начина, по който турнира се проведе под ръководството на Савидж.”

„Той ме обиди директно, използвайки социалната мрежа Twitter, а после дори блокира акаунта ми в Savage Poker, вместо да ми отговори по подобаващ начин. Мисля, че това е непрофесионално.

”Кеслер е един от добрите професионалисти в игрите с големи онлайн залагания, но коя ще бъде неговата следваща спирка в турнирите на живо, все още остава загадка.