Кеслер недоволен от организацията на СПТ Монреал

Palmsbet Sports Betting Bulgaria
Poker Efbet
Вземи бонус от 500 долара

Един от участниците в кръга от Световния Покер Тур, който се проведе в Монреал, Алън Кеслер остана недоволен от организационните проблеми по време на турнира.

Критиките на Кеслер определено засегнаха главния организатор на турнира Мат Савидж, което доведе до словестна война между двамата в социалната мрежа за споделяне „Twitter”.

Една от многото причини за недоволството на американския покер професионалист е, че всички играчи от САЩ е трябвало да платят четири процента такса за обмяна на валута. Другите неща, които са подразнили Кеслер са били лошо-изградената структура на самия турнир, както и раздаването на чипове в отсъствието на играчите от масата.

Ексклузивно: Бонуса в Efbet вече е 100% до 100 лева! Депозираш 100 лева и получаваш 100 лв. бонус! Опитай сега 👉 Използвай Промо Код 337 при регистрация! Заложи без Риск! 

За разлика от Кеслер, организаторите, както и голяма част от играчите са на мнение, че това е било едно от най-посещаваните и успешни събития, част от Световния Покер Тур. Част от коментарите на Кеслер във връзка пререканията му с организатора на турнира Мат Савидж, бяха публикувани в последните покер и спортни новини от САЩ:

„Наскоро написах на моята Facebook страница критика относно организацията на СПТ Монреал и начина, по който турнира се проведе под ръководството на Савидж.”

„Той ме обиди директно, използвайки социалната мрежа Twitter, а после дори блокира акаунта ми в Savage Poker, вместо да ми отговори по подобаващ начин. Мисля, че това е непрофесионално.

”Кеслер е един от добрите професионалисти в игрите с големи онлайн залагания, но коя ще бъде неговата следваща спирка в турнирите на живо, все още остава загадка.

👉 Регистрирай се в Efbet с Промо Код 337👌и вземи 💰! Регистрирай се в Efbet