Кеслер недоволен от организацията на СПТ Монреал

100 лв. Бонус
Вземи 100% Депозит Бонус до 100 лв. за Спорт!*
*Виж условия и правила | +18
РЕГИСТРАЦИЯ
Оферта Нова Сметка
Регистрирайте се в Bet365, депозирайте 10 лв. или повече и ще имате право на 100% бонус за Вашия депозит, до 100 лв. Само за клиенти (нови), живеещи в България.
*Важат правила, условия и изключения | +18
ИЗИСКАЙ БОНУСА
Poker Efbet
Вземи бонус от 500 долара

Един от участниците в кръга от Световния Покер Тур, който се проведе в Монреал, Алън Кеслер остана недоволен от организационните проблеми по време на турнира.

Критиките на Кеслер определено засегнаха главния организатор на турнира Мат Савидж, което доведе до словестна война между двамата в социалната мрежа за споделяне „Twitter”.

Една от многото причини за недоволството на американския покер професионалист е, че всички играчи от САЩ е трябвало да платят четири процента такса за обмяна на валута. Другите неща, които са подразнили Кеслер са били лошо-изградената структура на самия турнир, както и раздаването на чипове в отсъствието на играчите от масата.

100% Бонус до 100 лв
100% Бонус след първия депозит до 100 лв. Регистрирай се и депозирай 100 лева, след което ще получиш 100 лева бонус! Офертата е само за нови клиенти. Минимален депозит 10 лв.
Регистрирай се с Промо Код 337
Вземи Бонуса
100% Бонус
Депозирайте и ще получите 100% бонус до 100лв! Лесно е и бързо!
Регистрирай се с Промо Код 337
Вземи Бонуса

За разлика от Кеслер, организаторите, както и голяма част от играчите са на мнение, че това е било едно от най-посещаваните и успешни събития, част от Световния Покер Тур. Част от коментарите на Кеслер във връзка пререканията му с организатора на турнира Мат Савидж, бяха публикувани в последните покер и спортни новини от САЩ:

„Наскоро написах на моята Facebook страница критика относно организацията на СПТ Монреал и начина, по който турнира се проведе под ръководството на Савидж.”

„Той ме обиди директно, използвайки социалната мрежа Twitter, а после дори блокира акаунта ми в Savage Poker, вместо да ми отговори по подобаващ начин. Мисля, че това е непрофесионално.

”Кеслер е един от добрите професионалисти в игрите с големи онлайн залагания, но коя ще бъде неговата следваща спирка в турнирите на живо, все още остава загадка.

ПРОМОЦИОНАЛЕН КОД 337
Използвай промоционален код 337 при своята регистрация в Efbet! Отвори си Нова Сметка и депозирай за да се възползваш от всички оферти на букмейкъра!
Въведи Промо Код 337
РЕГИСТРАЦИЯ
ПРОМО КОД 337
Използвай промоционален код 337 в Efbet!
Получи индивидуална бонус оферта!
РЕГИСТРАЦИЯ