Контакти

За контакт с екипа използвайте контактната форма, благодарим на всеки един за проявения интерес!

Допълнителен бонус: офертата на 7dniprognozi.com при регистрация в Efbet с Промо Код 337 е достъп до мега акумулатор залозите на екипа! Регистрирайте се в Efbet с Промо Код 337, депозирайте минимална сума по сметката си и ни изпратете от тук потребителското си име в Efbet! След като проверим и удостоверим регистрацията Ви в срок до 48 часа ще получите информация за Мега Акумулатор залозите на Екипа, както и бонус най-нашумялата за 2018 г. система за залози на футбол!

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Попълвайте коректни данни, за да можем безпроблемно да се свържем обратно с вас!

В случай, че сте типстър и желаете да споделите ваша обоснована прогноза с аудиторията на нашия сайт, спокойно можете да ни изпратите прогнозата си през формата за контакт. Ще я прегледаме и публикуваме, като трябва да ни я изпратите не по-късно от 4 часа преди началото на съответната среща. Най-редовните от Вас ще бъдат поощрявани според постиженията си! Очакваме Ви!

🔞ВНИМАНИЕ: Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! Ако имате проблеми с хазарта посетете сайта на http://www.gamcare.org.uk., или ги потърсете за помощ по телефона 0845 6000 133. Специализирана помощ при трудности с хазарта може да потърсите на gamblingtherapy.org. Хазарта е забранен за непълнолетни лица под 18 години. Залагането води до пристрастяване. Отговорна игра 18+

© 2018 Футболни Прогнози – 7dniprognozi.com. Всички права запазени.