Милан без още една звезда

Италианския гранд Милан е на път да остане без още една от звездите си. По последна информация според изданието „Corriere dello Sport“ един от основните нападатели на клуба – Алешандро Пато съвсем скоро може да отпътува към бразилския шампион Коринтианс.

Новата трансферна политика на Милан продължава с разпродажбите, а за привличане на нови играчи въобще не става и дума. Предложението на Коринтианс според пресата не е кой знае какво и за бразилеца са готови да платят около 20 милиона долара. Скоро ще стане ясно дали този трансфер ще се състой, но по всяка вероятност Пато ще отпътува след края на януари.

Адриано Галиани е готов на бърза раздяла с Пато, макар че договора на нападателя не изтича скоро и по него Пато трябва да се състезава за Милан до 2014 година. За тази сума едва ли ще могат да закупят нещо по-добро от 23 годишния нападател, но семейство Берлускони явно нямат нужда от добри играчи, а от финанси!

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleСтандарт Лиеж – Жерминал (27.12.12)
Next articleПрогноза за Съндърланд – Тотнъм
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!