Милито аут за 9 месеца

Страмачони - ИнтерИнтер остават без едно от сериозните си пера в атака – Диего Милито.

Топ нападателя на нерадзурите ще остане далеч от терените за близо девет месеца, след като получи изключително сериозна контузия в срещата от Лига Европа срещу румънския тим на Клуж Напока.

Диего не успя да празнува победата на отбора си с 2-0 и вместо това се уреди със скъсани връзки и сухожилие, което автоматично го поставя далеч от терените за най-малко половин година или до края на настоящия сезон.

От Интер споменават, че се е очаквало Милито да получи подобна контузия, но вероятността е била минимална.

Страмачони признава пред медиите, че е истински притеснен и битката му за второто място в Серия А по така създалата се ситуация се изплъзва.

Тази неделя отбора гостува на Фиорентина, след това играят реванш с Напока и на дневен ред идва дербито с Милан!

 

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleФиорентина – Интер (17 февруари 2013)
Next articleБарса без Шави срещу Милан
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!