Рой грабна титлата в СПТ Монтреал

Palmsbet Sports Betting Bulgaria
Poker Efbet
Вземи бонус от 500 долара

Първият по рода си кръг от Световния Покер Тур в Монтреал бе спечелен от местния покер професионалист Джонатън Рой, който взе трофея и 779,710 от наградния фонд за своето първо място.

Във финалния хедсъп, роденият в Квебек Тексас Холдемпокер играч трябваше да премери сили със своя съгражданин Паскал Лефранкои, който в крайна сметка бе елеминиран от приятеля си, след като картите в решаващата ръка бяха в полза на Рой.

В последното раздаване от финалната битка, Лефранкои имаше леко предимство с 6-6 срещу KQ на Рой, но появилата се Q на търна обърна изцяло развоя на събтията.

Ексклузивно: Бонуса в Efbet вече е 100% до 100 лева! Депозираш 100 лева и получаваш 100 лв. бонус! Опитай сега 👉 Използвай Промо Код 337 при регистрация! Заложи без Риск! 

Лефранкои нямаше късмет и на ривъра, а след като остана само с един голям блайнд, на следващата ръка нещата за него приключиха окончателно.

Носителят на гривна от WSOP сериите трябваше да се задоволи с второто място и 470,920 щатски долара от наградния фонд.

Големият победител Джонатън Рой си тръгна с близо $780К и сребърен колан от СПТ, както и право на участие в СПТ Шампионата с входна такса от 25 хиляди долара, който ще се проведе в казино „Беладжио” в Лас Вегас през май месец следващата година.

👉 Регистрирай се в Efbet с Промо Код 337👌и вземи 💰! Регистрирай се в Efbet