Рой грабна титлата в СПТ Монтреал

Poker Efbet
Вземи бонус от 500 долара

Първият по рода си кръг от Световния Покер Тур в Монтреал бе спечелен от местния покер професионалист Джонатън Рой, който взе трофея и 779,710 от наградния фонд за своето първо място.

Във финалния хедсъп, роденият в Квебек Тексас Холдемпокер играч трябваше да премери сили със своя съгражданин Паскал Лефранкои, който в крайна сметка бе елеминиран от приятеля си, след като картите в решаващата ръка бяха в полза на Рой.

В последното раздаване от финалната битка, Лефранкои имаше леко предимство с 6-6 срещу KQ на Рой, но появилата се Q на търна обърна изцяло развоя на събтията.

Лефранкои нямаше късмет и на ривъра, а след като остана само с един голям блайнд, на следващата ръка нещата за него приключиха окончателно.

Носителят на гривна от WSOP сериите трябваше да се задоволи с второто място и 470,920 щатски долара от наградния фонд.

Големият победител Джонатън Рой си тръгна с близо $780К и сребърен колан от СПТ, както и право на участие в СПТ Шампионата с входна такса от 25 хиляди долара, който ще се проведе в казино „Беладжио” в Лас Вегас през май месец следващата година.

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleКеслер недоволен от организацията на СПТ Монреал
Next articleМаймоне спечели ФТП $500К
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!