Севиля – Гранада (28-01-13)

Севиля – Гранада

Дата Прогноза Коеф. Залог Сигурност Букмейкър
28-01-13 Севиля 1,40 нисък 6/10 Efbet.com

Севиля премазаха Сарагоса през седмицата в мач от Купата на Испания с 4-0 и се класираха безпроблемно за следващия етап от надпреварата. Имаха достатъчно време да отпочинат и да се възстановят за предстоящия мач срещу Гранада, така че се очаква силна игра и поредна победа.

Играят много приятен футбол, но все още са колебливи в изявите си. Смяната на старши треньора, определено има положителен ефект, но трябва още да се потрудят, защото продължават да са близо до опасната зона!

Севиля трудно ще загубят срещу Гранада, но не е изключено и гостите да измъкнат точката.

Гранада имаха голям късмет в последния им мач, където спечелиха след ранен гол и напълно се затвориха. Имат обаче много малко точки и те са първия отбор над чертата на изпадащите. Като гости не са най-добрите и имат само три победи през сезона, изпитват трудности и при завършването на атаките, като нямат изявен голмайстор!

Севиля регистрираха загуба при последната среща между двата отбора, така че имат да си връщат и ще успеят!

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleПорто – Жил Висенте (28-01-13)
Next articleРеал Мадрид – Барселона, На живо
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!