Компанията „Сийзър Интерактив” успя да си издейства лиценз за развитието на онлайн покер дейности от щата Невада през тази седмица, като по този начин легалните оператори в този щат стават 12.

В това си ново начинание „Сийзърс” ще си партнират с „888 покер”, които вече имат изградено име в индустрията за онлайн покер залагания, предимно в Европа, но гледат сериозно да разширят своя пазар и на територията на САЩ.

100% до 200 лв бонус за нови клиенти на Ефбет промо код след регистрацияВъведи промо код 337 при регистрация

„888 покер” все още нямат лиценз за упражняване на своята дейност отвъд океана, но Регулационния борд на хазарта в щата Невада разреши съвместната им дейност със „Сийзърс” и се очаква скоро да излязат с нов продукт на американския пазар.

Двете компании вече са работили известно време заедно, след като предлагаха онлайн продукта на Световните Покер Серии (СПС) на територията на Великобритания за няколко години.

Преди по-малко от година те решиха да си партнират и на територията на САЩ. „888 покер” се надяват в най-скоро време да могат да се възползват от легализирането и регулацията на щатско и федерално ниво.

Другите големи играчи на онлайн покер пазара в САЩ, които за момента имат лиценз за упражняване на хазартна дейност са „IGT”, „Shuffle Master” и „Bally Technologies”. Очаквайте още актуални новини за спорт и покер.