Мартингейл

залози със системата на мартингейл

В следващите редове ще Ви разкажем за най-сигурната стратегия, която няма начин да не Ви носи печалба от залози на спортни събития. Сигурността разбира се е обвързана с достатъчно наличен капитал, който да Ви позволи да използвате нейния пълен потенциал, потенциала на системата Мартингейл.

Мартингейл е приложим както при спортните залози, така и при форекс търговията и други залози на случайни събития. Както всяка система и Мартингейл има слаби и силни страни, но ако се използва разумно, определено можем да спечелим с нейна помощ.

Системата на Мартингейл дава предимство на този, който има достатъчно средства и с нейна помощ той никога няма да загуби. Тя всъщност е математически модел за изчисляване на вероятността от изхода на дадено събитие чрез удвояване на залога при всеки следващ губещ опит. Ето пълното описание:

Как се залага с Мартингейл Част 1Управление на банката с Мартингейл Part 2Печалба със ситема Мартнгейл част 3

Първата огромна печалба с Мартингейл е реализирана преди много много години назад, когато Чарлз Уелс прави един милион с началено салдо от 4 хиляди франка!!!

ВАЖНО: винаги използвайте най-подходящата за Вас система за залози и управлявайте добре парите си при залози на футбол и други спортни събития. Мартингейл е доказано работеща система, но при стриктно спазване на 10-те златни правила при спортните залози! Вижте и другите системи за залози и тяхното подробно описание и начин на игра!