Унгарският Ференцварош продължава своя евро-поход през тази година. Тимът е едно, така да се каже, ново име на подобно равнище, поне що се отнася до последното десетилетие. Неговите успехи от подобен характер въобще не са много, така че следва и постигнатото дотук да се приеме много радушно, на драго сърце от феновете му.

Бонуси за Добре Дошъл!
Само за нови играчи!

Унгарският отбор е на прага на нещо голямо, тъй като отстрани ли Динамо Загреб, най-малкото ще си гарантира участие в групите на „Лига Европа“ (при неблагоприятно развитие в последния плейофен кръг на най-комерсиалния европейски клубен турнир).

Тимът от „Групама Арена“ натрупа вече 5 официални двубоя през сезона, като стартира участието си в надпреварата срещу родния Лудогорец и записвайки две победи срещу него – с 2:1 и 2:3, се озова във втория квалификационен кръг, където също не срещна никакви затруднения – срещу малтийския Валета.

Победата с 3:1 у дома направи така, че местният тим да е много, много близо до мястото си в следващия кръг. Въпреки това се забеляза известна нотка на несигурност негова страна в реванша, най-вече след като рано-рано Валета излезе напред в резултата.

Все пак по-силният от двата тима – този на Ференцварош, взе контрол върху случващото се на терена, изравни резултата и някъде там сложи точка на спора.

Динамо Загреб е тим с много подобни ключови мачове зад гърба си, но точно в този момент и през този сезон не се очертава да е някакъв сериозен фактор в европейския футбол. Без няколко от топ футболистите си, които са в лазарета, хърватите ще бъдат едно бледо копие на себе си и Ференцварош ще използва това по най-добрия начин, нанасяйки решителния удар.

Прогноза: 1Х @ 1.65 коефициент

FT: 0-4 (губеща)

Опитайте да включите обоснованите прогнози на екипа във фиш с Права колонка, общият коефициент е 4.41 както следва:

Порто – Краснодар: прогноза: 1 @ 1.53
Ференцварош – Динамо Загреб: прогноза: 1Х @ 1.65
ЛАСК Линц – Базел: прогноза: над 2.5 @ 1.75