РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Ново издание на лондонското дерби, но този път то няма да е на местно равнище, а на европейската сцена. Безспорно това е мачът на целия сезон за всеки от участниците в него, като залогът е много, много голям.

Все още не се знае дали и краен триумф в него ще е в състояние да спаси поста на Сари, докато за Емери и поражението няма да доведе до някакво изменение във взаимоотношенията му със собственика.

Многократно в хода на сезона както той, така и запалянковците на „артилеристите“ засвидетелстваха задоволството си от свършената работа от страна на испанеца, а нагласите са, че още през следващия сезон тимът ще е готов за направата на поредната голяма крачка.

Челси ще продължи да е в огромна криза и тези непрестанни писания по медиите за бъдещето на тима и за очертаващата се раздяла със Сари със сигурност ще повлияят. Футболистите ще бъдат разколебани в изявите си и на много пъти това ще се види нагледно в рамките на тези 90, а защо не и 120 минути.

Арсенал ще е събран и ще играе своя си футбол, на моменти ще отстъпи напълно преднамерено средата на терена и това ще направи така, че Челси да се изтегли напред, а Арсенал – да използва скоростта на Обамеянг по най-добрия начин.

Прогноза: Арсенал да спечели купата @ 2.05 efbet