Фин Харпс – Шамрок Роувърс, прогноза (16 юни 2017)

Фин Харпс – Шамрок Роувърс
Висша Лига, Ирландия
Начало: петък, 16 юни 2017 г., 22:00 чаас
Стадион: „Фин Парк“

След като регистрира пет последователни неуспеха в шампионата, Фин Харпс за първи път през сезона успяха да демонстрират майсторство у дома, изразявайки се в две поредни победи с 3-1 над Сейнт Патрик и 3-2 над Лимерик. В изминалия кръг не загубиха визитата си на Слиго Роувърс, с което серията им без загуба е вече три мача.

Преди началото на този кръг Фин Харпс заемат 8-ма позиция, но все още са твърде близо до зоната на изпадащите. С оглед увереността им у дома, момчетата на Оли Хорган трябва да се концентрират над срещите си на собствен терен и да се стремят да печелят максимума, тъй като се видя, че като гости дори не успяха да се разпишат във вратата на намиращият се под тях в таблицата Слиго Роувърс.

Междувременно Шамрок Роувърс изпуснаха ценни точки в последният кръг, след като не успяха да победят у дома 11-тия Сейнт Патрик. Така отбора остана на пета позиция, но всъщност са много близко до второ и трето място, което реално е амбицията им за сезона.

Проблемите далеч от дома обаче следват неизменно селекцията на Стивън Брадли. Шамрок изглежда напълно различен отбор и е изключително уязвим извън Тала стейдиъм, като за справка загубиха в две от последните си три гостувания, допускайки най-малко три гола в три от последните си четири мача навън.

Един срещу друг Шамрок доминира в победите над Фин Харпс. Харпс загубиха в три от последните си четири мача срещу този съперник, включително и срещата през март месец тази година. Мачовете по-между им не страдат от липса на голове, което е и най-добрата опция за залог!

Прогноза: Над 1,5 гола @ виж коефициента в Efbet

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleКоритиба – Баия, прогноза (15 юни 2017)
Next articleКорк Сити – Лимерик, прогноза (16 юни 2017)
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!