Подбрани Футболно Насочени Прогнози

Футболно базирани прогнози за днес
Футболно базирани прогнози

Вижте последните футболно прогнози за мачовете днес и утре изготвени специално от типстърите на 7dniprognozi.com. Типстърите са специализирани в изготвянето на прогнози от широк кръг първенства и турнири. Футболно изчислените прогнози са както обосновани, задълбочени и с анализ, така и прогнози изготвени и базирани чисто на статистиката. При обоснованите анализи се използва огромен обем от информация за съответната футболна среща. Само за една обоснована прогноза, специалист от екипа се готви близо час. Статистически базирани футболно прогнози на срещите от деня пък се изготвят от специално създаден от нас софтуер, в който е въведена огромна информация за голям брой отбори. Тази информация е натрупана с годините и е изключително ценна при футболно статистическите и математически прогнози. Ако посетите раздела със статистически прогнози, ще видите дори и процентното съотношение и вероятности!

Актуални футболно прогнози за мачовете от деня:

Защо да използвате нашите футболно прогнози при изготвянето на вашите заложни фишове?

Отговорите на този въпрос са няколко и тук ще ги изложим подробно. При търсенето на футболни прогнози в интернет, през търсачката на гугъл, вие не посочвате какви точно прогнози търсите. Вие просто сте изписали „футболно прогнози“ и в първите резултати сте попаднали на нашия сайт. Търсачката не случайно Ви показва тази страница, защото алгоритъма перфектно разбира търсенето на потребителите си чрез въвеждането на сложни алгоритми. Един от тях проверява дали съдържанието в този сайт се обновява редовно, дали текстовете, в случая прогнозите са уникални, а не преписани от някъде, дали тези прогнози имат стойност и дали се предлагат чисто футболно обосновани прогнози, а не прогнози на друг спорт. Нашия сайт е с над 10 годишна история, което дава много лесно множество сигнали към гугъл, че може да го изведе на едно от първите места по търсене на подобни прогнози на български език. Ако изпишете футболно прогнози на английски няма как да попаднете на нашия сайт, а ще ви бъдат показани най-добрите резултати на английски език и всички български ще бъдат скрити.

Как типстърите стигат до извода как ще завърши един мач? Какви инструменти ползват?

На първо място типстърите от 7dniprognozi.com се занимават с изготвянето на футболно прогнози от самото създаване на сайта, каквато бе и неговата основна цел и идея. За всеки е ясно, че когато някой се занимава от много години с нещо, несъмнено става малко или много добър в това начинание. Наред с уменията придобити през годините, погледа на всеки занимаващ се ежедневно с изготвянето на футболно анализи бива разширен сериозно. Вярвате или не, но шестото чувство също е един от факторите използван при изготвянето на прогнози футболни срещи. На следващо място трябва да отбележим, че нашите специалисти използват доста чуждестранни ресурси. Това са специализирани сайтове на английски за прогнози футболно ориентирани, който предлагат ценна информация като списък с контузените или наказани играчи в отборите, финансовото състояние на клуба, вътрешно организационните проблеми, ако такива са налице, очаквана треньорска рокада, времето и мястото за провеждане на дадена футболна среща, както и разстоянието между стадионите, пътя и т.н.

Сигурни ли са футболните прогнози в сайта?

Сигурни футболни прогнози няма. Сигурни са единствено уредените футболни срещи, но информацията за тях едва ли ще достигне до вас, тъй като в този бизнес се занимават сериозни среди. Нашите прогнози са безплатни и обосновани, както и статистически, а имаме и математически футболно прогнози. Те биват изготвяни по различен начин, търсейки един краен резултат. Този резултат не винаги е такъв, какъвто нашите типстъри очакват. Възможно е дори най-твърдия мач да приключи като най-голямата изненада в кръга, а подобни изненади се случват в почти всеки кръг, в почти всяко първенство! Примери е безмислено да даваме, погледнете само случващото се в Премиър Лийг, което е най-комерсиалното футболно първенство, на което се залагат стотици хиляди евро на всеки мач! Да твърдим, че можем да познаем футболно резултата на този мач е невъзможно, но пък с добър анализ можем да достигнем или поне да се приближим до крайния резултат. За да сме с една идея по-близо до победата предпочитаме да избираме прогнози, който футболно се свеждат до 50 на 50%. Имам предвид, че вероятността да спечелим и тази букмейкъра да спечели е 50/50! Такива прогнози са например футболни прогнози за Под/Над голове, Гол/ Гол и Няма Гол, Двоен Шанс, Азиатски Хендикап и други.

Безплатни ли са футболно базираните прогнози?

Всички материали в този сайт за безплатни. Футболно базираните прогнози са кауза за нас и ще се радваме, ако сте успяли да се възползвате от информацията и да сте победили поне няколко пъти букмейкърите! Ако залагате онлайн, непременно направете своята регистрация в Betano!