Хансен недоволен от отношението на ФТП

Един от участниците в отбора на „Фул Тилт Покер” (ФТП) преди неговото спиране Гус Хансен изказа своето недоволство от компанията и нейният бивш директор Хауърд Ледерер, който наскоро сключи споразумение с Министерството на правосъдието в САЩ.

Хансен остана сравнително незасегнат от събития след „Черния петък”, но въпреки това разкри своето разочарование и недоволство към ФТП и неговото ръководство, което реши наскоро да изгради изцяло нов отбор от професионални покер играчи.

Той заяви, че своя профил в социалната мрежа „Twitter”:

„Никога не подценявайте глупавите хора, които са част от големи общности.”

Това изказване на Хансен идва, малко след първоначалното му мълчание по време на повторното откриването на ФТП, който реши, че няма нужда от старите си играчи, които преди бяха част от „Отбора на ФТП”.

Относно бишият директор на сайта за онлайн покер залагания, 38-годишният датчанин допълни:

„Ако групата ‘Ние мразим Хауърд Ледерър’ мразеше и всички банки и застрахователни компании, може би щях да изпитам известни симпатии.”

„Не знам дали хората мразят Хауърд Ледърър заради неговата нечестна игра или защото двама от най-добрите покер играчи в света Даниел Негреану и Джейсън Мерсиер им казват, че трябва да го мразят.”

Очаквайте още актуални спортни новини за покер и стратегии за напреднали и начинаещи покер играчи.

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous article„Сийзърс” получиха лиценз за онлайн покер в Невада
Next articleПрогноза: Суонзи – Арсенал (06-01-13)
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!