15.6 C
Ню Йорк
петък, май 17, 2024

Buy now

Австралия – Перу Прогноза

Перу остават без Джеферсон Фарфан в последния мач на отбора на Световното по футбол в Русия

АВСТРАЛИЯ – ПЕРУ
Световно първенство – Група С
Вторник, 26 юни 2018 г., 17:00 ч.
Олимпийски стадион „Фищ“, Сочи

Битката за Австралия все още не е приключила, но за целта ще трябва да се справят с вече отпадналия тим на Перу. С оглед последното представяне на Австралия срещу Дания, това не би трябвало да е проблем, и отбора отново ще може да погледне към 1/8 финалите както през 2006 година.

Австралия спечелиха само една точка от изминалите два кръга, но тази точка може да им помогне да прескочат групата. Макар да се усеща липсата на Ангелос Постекоглу, който всъщност класира отбора до Световните финали, то Австралия имат добра мотивация и с малко късмет могат да се справят с един от най-неуспешните отбори на този форум в лицето на Перу, като трябва да се надяват и на определен резултат от двубоя между Франция и Дания. В отбора на Австралия този път ще има промени, след като Берт ван Марвайк игра с един и същи състав и в двата мача досега.

Перу така и не успя да спечели дори точка от представянето си на Мондиала в Русия, макар че отбора не игра лошо, като изпуснаха дузпа срещу Дания, а после удариха и греда срещу Франция. Срещу Австралия Рикардо Гарека няма да има на разположение голямата си звезда Джеферсон Фарфан, който е с мозъчна травма. Педро Акино и Паоло Гереро ще сменят съответно Фардан и Ренато Тапия.

Макар последни в своята група, Перу са корав отбор, който допусна само два гола в последните два мача. Малко попадения инкасираха и по-време на квалификациите, като основният проблем тук остава свързан с нападението, което не функционира. Продължава да липсва завършващата фаза на всяка една перуанска атака, което може би ще ги остави без попадение на Мондиал 2018.

Междувременно Австралия също имат подобни проблеми, като и двата им гола досега бяха след изпълнение на наказателен удар. Проблеми имат Австралия и в защита, като нямат нито една „суха“ мрежа в последните си 12 мача от Световното по футбол.

Прогноза Австралия – Перу: 2 @ 2.45 в efbet*

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

*За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 22:30 ч. на 25.06.18 и подлежи на промяна

- Реклама -

Последни публикации