6.7 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Футболни прогнози за Алавес – Виляреал, Ла Лига (17 апр 2017)

Алавес – Виляреал

Алавес и Виляреал ще сложат край на 32-рия кръг в испанската Примера Дивисион. Срещата между двата тима на „Мендисороса“ започва днес от 21:45 часа българско време и ще се излъчва пряко в сайта на Efbet. Преди началото на този кръг Алавес заема 12-та позиция в таблицата, а гостуващия Виляреал е на пето място.

Алавес влиза в този кръг след три поредни загуби и вероятно тази негативна тенденция ще продължи и срещу селекцията на Фран Ескриба. „Жълтата подводница“ има да си връща от първата част на шампионата, когато Алавес ги победиха насред „Естадио де ла Серамика“ с 0-2.

Букмейкърите приемат залози за успеха на домакините при 3.20 – 3.40 коефициент, докато за победа на Виляреал, ставките се движат по-ниско – 2.20 – 2.40.

Виляреал записаха две поредни победи, с което да известна степен запазиха правото си на участие в Лига Европа следващия сезон. Като гости отбора определено не е най-резултатният и най-честите им победи са с по един гол, като разбира се има и изключения. В последните седем мача далеч от дома отбора се представя доста добре и не допусна нито един гол във вратата си. Серхио Асенхо и намиращите се пред него защитници успяват да затруднят максимално съперниците си, като доказателство за това са някой от последните мачове срещу Севиля и Барселона например, където само от Барса допуснаха един гол в мрежата си.

Срещу селекцията на Маурисио Пелегрино, старши треньора Ексриба няма да може да включи в игра наказаните Роберто Солдадо и Виктор. Заедно с тях специалиста няма да има на разположение контузените Черишев, Асенхо и Кастйехо.

Алавес подсигуриха участието си в Примера и през следващия сезон. Отбора има достатъчно точки в актива си, които ще ги държат на разстояние от дъното дори и без да си дават зор и да спечелят само две точки в оставащите седем кръга.

Футболистите на Маурисио Пелегрино загубиха последните три мача от шампионата на 0, без да вкарат нито един гол. В кадрови план отбора е в добро съотношение и аут остават единствено наказаните Едгар Мендес и Зухир Федал.

Виляреал се нуждаят от точки за да запазят позицията си сред първите шест, която съвсем не е сигурна, докато Алавес просто доиграват сезона. Със сигурност гостите ще поведат в резултата, въпроса е дали Алавес ще имат поне малка амбиция да върнат попадение.

Препоръчителен залог: Под 2,5 гола и победа за Виляреал

*съветваме да използвате опцията „Затвори залог“ ако Виляреал поведат в резултата, при висок коефициетн ще може да се реализира добра печалба!

Заложи в Efbet на страхотен коефициент с бонус до 100 лв. кеш! Регистрирай се в Efbet още днес!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации