Амиен – Пари Сен Жармен събота 12 януари

Амиен vs Пари Сен Жармен – Прогноза

Пари Сен Жермен ще се отърси от загубата през седмицата с добро представяне на „Стад дьо ла Ликорн“, където ги очаква Амиен. Срещата е в събота, 12 януари от 18:00 часа наше време и ще се предава с услугата Пряко Предаване в efbet.

Амиен се измъкнаха от опасната зона, след като три поредни кръга не познават вкуса на поражението. „Еднорозите“ са първия отбор над чертата, но с добрата им игра спасението не е далеч.

Футболистите на Кристоф Пелисие пожънаха успех и в турнира за Купата на Франция, надигравайки отбора на Валансиен, която победа ги изпраща директно в ръцета на Олимпик Лион в следващия кръг.

ПСЖ не се намира в най-добрата си форма, въпреки че все още е единственият отбор без загуба в Лига 1. Отбора просто няма конкуренция в първенството и това вероятно свали нивото им на игра. В последните три кръга ПСЖ за първи път допусна равенство, последвано от още едно. Изненадващо „парижани“ не успяха да се справят с отборите на  Бордо и Страсбург, но въпреки това преднината им от 47 точки на върха изглежда непреодолима.

Момчетата на Томас Тухел притежават аванс от 13 точки пред Лил, но пък са и с два мача по-малко от тях. В турнира за Купата на Франция ПСЖ надигра Понтиви, но в следващия момент се издъниха на Парк де Пренс срещу Гигнам, загувайки с 1-2 в мач от турнира за Купата на Лигата, с което отпадна от надпреварата, която от години беше тяхна запазена.

ПРОГНОЗА: -1.5 АХ ПСЖ @ 1.67 в efbet + 100 лв. Начален Бонус*

Амиен новини

За Амиен аут остават Саман Годос, който е с националния си отбор, както и контузените Бонгани Зунгу, Муса Конате и Куентин Корнет.

Пари Сен Жармен новини

За гостуващия тим на ПСЖ аут поради мускулна контузия е Колин Дагба, а под въпрос с контузия на ханша е Хесе.

Вземи 100 лв. Начален Бонус* от efbet Виж как!